Скоттсдейл, штат Арізона, 14 вересня 2021 р.-Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що модуль VIAVI ONT 800G FLEX XPM тепер підтримує тестування QSFP-DD800, прискорюючи виробництво мережевої інфраструктури 800G. VIAVI ONT XPM-перша система лабораторної валідації, яка пропонує підтримку модулів OSFP800 та QSFP-DD800, покращуючи найповніший в галузі портфель тестів для розробки та виробництва технологій оптичних комунікацій.

У той час, коли попит на високошвидкісні мережі продовжує зростати, лабораторне тестування та валідація компонентів 800G має вирішальне значення для забезпечення безперебійної роботи та сумісності обладнання наступного покоління для швидкого та безперебійного впровадження технологій.

Модуль VIAVI ONT XPM - перший у галузі повністю інтегрований тестовий продукт для підключених транспондерів 800G на основі швидкості електричної смуги 100G. Це рішення забезпечує повне охоплення генерації та аналізу трафіку в рамці та без рамки. На додаток до підтримки специфікації Quad Small Form Factor Double Density (QSFP-DD) 800G, модуль ONT XPM також пропонує унікальні програми, такі як TraCol, аналіз виправлення помилок (FEC) та динамічний перекіс, спеціально зосереджений на проблемах налагодження електричні смуги 100G PAM-4, що використовуються в обладнанні та інфраструктурі 800G.

«Тестер оптичних мереж VIAVI ONT є відомим галузевим еталоном для розробки, перевірки та випробовування оптичних модулів», - сказав Том Фосетт, віце -президент та генеральний директор відділу лабораторії та виробництва VIAVI. «Завдяки підтримці модулів QSFP-DD800 ми ще більше зміцнюємо здатність наших клієнтів прискорювати виробничі операції, щоб вони вперше випустили на ринок нове мережеве обладнання 800G».