Скотсдейл, штат Арізона, 25 серпня 2021 р. - Компанія Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що вона була названа лідером цінності у першому звіті Enterprise Management Associates (EMA)Радіолокатора управління ефективністю роботи мережі. VIAVI із задоволенням надає безкоштовну копію цього звіту.

EMA Network Performance Management (NPM) оцінює 15 постачальників NPM, оцінюючи кожного за розгортанням та економічною ефективністю, силою постачальників та силою продукту-включаючи такі атрибути, як масштабованість та продуктивність, функціональні можливості та функції з доданою вартістю. Платформа VIAVI Observer визнана дуже потужними загальними можливостями мережевої аналітики, а також видатним NPM, що враховує застосування. Клієнти високо оцінили здатність VIAVI надавати аналітичну інформацію про програми, а також простоту унікального балу VIAVI End-User Experience (EUE), який допомагає виявляти аномалії, автоматизувати аналіз першопричин та підтримує як керовані, так і автоматизовані усунення проблем.

Завдяки швидкому впровадженню нових технологій та зростанню загроз безпеці перед ІТ поставлено завдання зберегти максимальну продуктивність мережі та оптимальне надання послуг. Інструменти моніторингу мережі з інтуїтивно зрозумілими рольовими робочими процесами, такими як платформа VIAVI Observer NPM, допомагають недосвідченим технічним фахівцям швидше знайти причину. Платформа Observer забезпечує найшвидший збір, аналіз та зберігання пакетів на ринку, унікально поєднуючись із збагаченим потоком та даними активних тестів для забезпечення найвищої наявної криміналістики. Нещодавні вдосконалення впровадили нові можливості для полегшення проактивного планування потужностей, усуваючи проблеми з продуктивністю через брак доступних ресурсів, а також обмеження мережі, викликані незапланованим трафіком.

«Індустрія моніторингу продуктивності мережі трансформувалася через міграцію до хмари, невпинні загрози безпеці та, звичайно, світову пандемію. Командам NetOps та SecOps потрібні постачальники для аналізу діяльності, де б вона не відбувалася-у приміщенні, у хмарі чи у віддаленому місці-для надання аналізу на основі досвіду роботи з кінцевими користувачами »,-сказав Шамус МакГілікудді, віце-президент EMA. «VIAVI пропонує міцний баланс між міцністю продукту та вартістю володіння. Платформа VIAVI Observer отримала видатні оцінки за усунення несправностей, підтримку глибокого криміналістичного аналізу, але також надаючи можливості звітування, які прискорюють усунення несправностей у режимі реального часу. Ці сильні сторони мають вирішальне значення в сучасному середовищі ІТ-мереж з високим тиском ».

«У сучасному світі роботи з будь-якого місця потреба у всебічному моніторингу та розумінні віддаленого користування кінцевими користувачами ніколи не була більшою»,-сказав Кріс Лабак, віце-президент та генеральний директор, Enterprise and Cloud, VIAVI. "Озброєні вичерпними даними Observer у реальному часі, чудовою аналітикою та оцінкою EUE, команди NetOps можуть керувати щоденними операціями та відстежувати тенденції, одночасно оптимізуючи продуктивність та мінімізуючи ризики безпеки".