Скоттсдейл, Арізона, 25 травня 2021 г. - Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про доступність тестера TeraVM O-CU на AWS Outposts, що стало першим в галузі центральним блоком O-RAN (O-CU). тестове рішення, розгорнуте на Amazon Web Services (AWS) Managed Services (AMS) на кордоні мережі. Оскільки послуги 5G використовують периферійні обчислення, можливість перевірки продуктивності додатків та інфраструктури в будь-якій точці мережі стала важливою для забезпечення якості обслуговування.

Щоб монетизувати вкладання в 5G, постачальники послуг, виробники пристроїв і розробники додатків прагнуть до нових парадигм взаємодії з користувачем. Мультиплеерних ігор в реальному часі, розумні міста, автономні автомобілі і віддалене охорону здоров'я - все вимагають наднизьких затримок, які в кінцевому підсумку можуть бути реалізовані за допомогою сверхнадежной зв'язку з низькою затримкою 5G (URLLC) і прикордонних обчислень з множинним доступом (MEC). Паралельно з цим оператори по всьому світу впроваджують відкриті мережі радіодоступу, щоб знизити витрати на інфраструктуру і знизити поріг входу для нових продуктових інновацій.

Для вирішення цієї проблеми в цій розвивається області VIAVI розгорнула тестер TeraVM O-CU Tester на AWS Outposts. В архітектурі дезагреговані мереж O-CU є критичним ресурсом в якості першої точки висхідного каналу від кінцевих користувачів, де сходяться великі об'єми трафіку і які необхідно ефективно обробляти, щоб відповідати очікуванням продуктивності. Тестер O-CU - частина сімейства TeraVM повністю віртуалізованих і хмарних рішень для тестування мереж і додатків - перевіряє, що O-CU працює відповідно до стандартів 3GPP і профілями O-RAN C-plane і U-plane; взаємодіє з іншими функціями і компонентами мереж 5G і O-RAN; і оптимально працює при повному завантаженні складних профілів мобільного трафіку.

AWS Outposts - це повністю керований сервіс, який пропонує одну і ту ж саму інфраструктуру AWS, сервіси AWS, API-інтерфейси і інструменти практично для будь-якого центру обробки даних, спільного розміщення або локального об'єкта для дійсно узгодженого гібридного досвіду.

«Наш основний замовник використовують можливості хмари і 5G, відкриваючи доступ до багатих додатків для споживачів, підприємств і міст», - сказав Ян Ленглі, віце-президент і генеральний директор підрозділу бездротового зв'язку VIAVI. «Ми раді працювати разом з ними над перевіркою продуктивності додатків в будь-якій точці мережі і вітаємо співпрацю з AWS».