Скоттсдейл, штат Аризона, 16 листопада 2021 року – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні випустила Observer 3D версії 18.6, яка покращує комплексну платформу продуктивності та моніторингу мережі (NPM), щоб забезпечити справжню тривимірну спостережливість мережі розташування, джерела даних і масштаби розгортання. Observer Apex тепер доступний з функцією активного тестування Observer GigaTest, яка доповнює аналіз рівня пакетів GigaStor і збагачений і покращений аналіз потоку GigaFlow. Поєднання активного тестування з запатентованою оцінкою End-User Experience (EUE) забезпечує необхідну видимість продуктивності хмарних додатків SaaS і гарантує обслуговування віддалених користувачів.

Згідно з опитуванням VIAVI «Стан мережі» за 2021 рік, ІТ-команди долають руйнівні виклики 2020 року завдяки збільшенню інвестицій у нові технології та оновлені інструменти управління. Паралельно великі та середні підприємства повідомили про різке збільшення переміщення додатків у хмару, завдяки покращенню доступності та надійності послуг.

У відповідь VIAVI доповнила усталену платформу Observer трьома вимірами видимості мережі:

 

  • Розташування: Observer забезпечує видимість у будь-якому середовищі, будь то приватна хмара, публічна хмара, додатки SaaS, віддалені користувачі, на місці чи в центрі обробки даних.
  • Джерела даних: на додаток до повної точності збору даних та аналізу потоків, Observer включає активне тестування, забезпечуючи проактивну аналітику та видимість продуктивності для програм і віддалених користувачів, де б вони не знаходилися.
  • Масштаб розгортання: Observer пропонує ряд точок входу для підприємств, що дає змогу швидко адаптуватися до постійно розвивається IT-ландшафту.

«Наше дослідження підтвердило, що більшість підприємств постійно збільшують кількість віддалених працівників і прискорили свої хмарні міграції», — сказав Шамус Макгіллікадді, віце-президент з досліджень Enterprise Management Associates. «Тепер їм потрібно оснастити свої ІТ-команди засобами для моніторингу та керування лабіринтом з’єднань між кінцевими користувачами, додатками та даними, де б вони не знаходилися».

«Платформа Observer має багату історію адаптації до нових умов ІТ, від найвищої точності захоплення пакетів у галузі до першого оцінювання досвіду кінцевих користувачів за допомогою проводів та даних активних тестів», – сказав Кріс Лабак, віце-президент і генеральний директор. Менеджер, Enterprise & Cloud, VIAVI. «Додавання активного тестування до платформи Observer 3D дає нашим клієнтам видимість там, де це їм потрібно, від віддалених користувачів до хмари, а також можливість масштабування та адаптації в міру розвитку їхньої мережі та сервісів».