Скоттсдейл, штат Арізона, 12 жовтня 2021р. - Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що PCI-SIG® схвалив Xgig® Exerciser для використання у програмі відповідності протоколу PCI Express® (PCIe®) 4.0 . Специфікація PCIe 4.0 - це найвищий рівень, для якого на даний момент існує відповідність. Компонент багатофункціональної платформи аналізу протоколу VIAVI Xgig 5P16, Xgig Exerciser тепер можна використовувати для тестування відповідності протоколу PCIe Link та Transaction, що проводиться на майстернях із дотримання вимог PCI-SIG.

Продукти, які проходять відповідність технології PCIe шляхом тестування, проведеного на таких майстернях, можуть бути додані до Списку інтеграторів, який ведеться PCI-SIG. Перелік дозволяє виробникам готової продукції швидко ідентифікувати перевірені та сумісні компоненти.

"Ми раді схвалити тренажер VIAVI Xgig для використання у майстер-класах з питань дотримання вимог", - сказав Аль Янес, президент та голова PCI-SIG. "Затвердження постачальників аналізу протоколу PCIe забезпечує більшу цілісність можливостей тестування та перевірки та вищу якість кінцевих продуктів".

«Це важлива віха для VIAVI, оскільки ми продовжуємо будувати нашу платформу аналізу протоколів PCIe», - сказав Том Фосетт, віце -президент та генеральний директор лабораторії та виробництва VIAVI. "Виробники тепер можуть використовувати платформу Xgig для тестування продуктів у своїх лабораторіях та підготовки до майстер-класів з дотримання вимог PCI-SIG".

Унікальна для VIAVI, на додаток до функції Exerciser, універсальна система Xgig 5P16 об'єднує повноцінні функції Analyzer та Jammer на одному шасі. Платформа Xgig PCIe5 також підтримує роздвоєння аналізатора та можливість одночасної багатокористувацької роботи(SMU), що дозволяє інженерам у будь-якому місці виконувати одночасні незалежні тести на одному шасі 5P16. Ця багатофункціональна можливість надає користувачам гнучкість інструменту, продуктивність, час виходу на ринок та економію коштів, які не може запропонувати однофункціональне обладнання.