Чандлер, штат Аризона, 20 вересня 2022 р. – Оскільки волоконно-оптичні мережі використовують технології вищої швидкості, щоб забезпечити постійне збільшення та динамічне перевпорядкування пропускної здатності мережі, Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) демонструє тестові рішення на ECOC 2022 у Базелі. , Швейцарія.

Продуктивність оптичної транспортної мережі (G.709).

Трансивери OTN допоможуть виробникам задовольнити зростаючий попит на рішення для агрегації, перехресного з’єднання та комутації, забезпечуючи при цьому універсальні мультисервісні можливості. Архітектура підтримує агрегацію та розширене керування смугою пропускання за допомогою захищених і надійних шляхів даних. Досвід VIAVI у тестуванні високошвидкісних швидкостей передачі даних OTN з когерентними транспондерами на стороні лінії забезпечив основу для швидкої доставки рішень для тестування OTN на стороні клієнта.

Accelink, світовий виробник оптоелектронних пристроїв і модулів, буде демонструвати клієнтські трансивери OTN на своєму стенді №305 і демонструвати продуктивність на стенді VIAVI №301, використовуючи платформу VIAVI ONT-800. Трансивери QSFP28 підтримують OTN на швидкості 100 Гбіт/с, а трансивери QSFP-DD підтримують OTN на швидкості 400 Гбіт/с. ONT-800 дозволяє Accelink демонструвати додатки OTN, включаючи OTU4 (100 Гбіт/с), OTUC8 (OTUCn до повних 800 Гбіт/с, 8x100 Гбіт/с або 2x400 Гбіт/с) і прорив 4 * OTU4 (100 Гбіт/с) через QSFP-DD.

«VIAVI був першим постачальником тестів і вимірювань з рішенням, яке могло перевірити всі необхідні швидкості передачі даних і пов’язані послуги наших модулів, що підключаються на основі OTN», — сказав Бяо Ван, генеральний менеджер Accelink. «ONT-800 — це перевірена платформа, яку поважають у галузі, яка дає нам впевненість у тому, що наші модулі працюють відповідно до розроблених».

Демонстрація сумісності OIF

VIAVI візьме участь у заході взаємодії багатьох постачальників, організованому OIF на стенді №701. Зокрема, платформа VIAVI ONT-800 буде використовуватися для тестування характеристик продуктивності загального інтерфейсу управління (CMIS) оптичних приймально-передавальних модулів 400G QSFP-DD ZR (дальнього радіусу дії) у ряді робочих умов, які можуть зустрітися під час фактичного розгортання. Відповідно до OIF, ця демонстрація взаємодії 400ZR демонструє повну реалізацію в екосистемі DWDM довжиною 80 км із використанням підключаються модулів у форм-факторі, маршрутизаторів 400GbE, системи відкритої лінії C-діапазону 75 ГГц та рішень тестового обладнання від багатьох постачальників, що є доказом широкомасштабного 400ZR. готовність до розгортання на основі широкої екосистеми сумісних рішень.

FiberComplete PRO

У міру розгортання оптоволоконних мереж у всьому світі постачальники послуг стикаються з проблемою пошуку навченого персоналу з досвідом для підтримки кваліфікації оптоволоконних мереж. Це призвело до операційної неефективності, затримок розгортання та збільшення витрат. Це також призвело до менш точних методологій сертифікації, оскільки постачальникам послуг довелося йти на компроміс, щоб вчасно сертифікувати мережі.

FiberComplete PRO™ — це рішення для тестування волокон із набором можливостей, яке замінює шість тестових інструментів. Це перше рішення для єдиного тестового порту, яке повністю автоматизує всі випробування кваліфікації волокна, необхідні для будівництва та сертифікації будь-якого типу волоконно-оптичної мережі. Нові можливості, які демонструються на ECOC, включають:

  • Підтримка проектів з великою кількістю волокон із інтеграцією модулів комутаторів Cable-SLM і MPO
  • Відстеження великих проектів без необхідності створення окремих електронних таблиць із підтримкою кількості волокон до 9996 (833 x 12MPO)
  • Скорочений час тестування для пучків з кількома волокнами та MPO з автоматичним секвенуванням двонаправленого тесту (включаючи аналіз TrueBIDIR OTDR) без ручного перемикання між волокнами
  • Швидкий огляд прогресу проекту з переглядами Cable і SmartGrid, а також статусом «пройшов/не пройшов».