Чандлер, штат Аризона, 7 серпня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) анонсує свою нову тестову платформу аналізу протоколу PCIe 6.0 на конференції та виставці Flash Memory Summit (FMS), яка відбудеться 8-10 серпня за адресою Конференц-центр Санта-Клари.

PCI Express® — це високошвидкісний стандарт шини розширення комп’ютера, який дає змогу розвивати нові додатки на ринках центрів обробки даних/гіпермасштабування, хмари, AI/ML, квантових обчислень, Інтернету речей, автомобільної та оборонної промисловості. Працюючи зі швидкістю передачі даних 64 ГТ/с, PCIe 6.0 подвоює пропускну здатність і пропускну здатність попередньої специфікації PCIe 5.0.

Нова тестова платформа аналізу протоколу VIAVI PCIe 6.0, яка є частиною сімейства VIAVI Xgig®, включатиме аналізатори, тренажери та інтерпозери. Компанія також надасть опцію, яка дозволить своїм клієнтам захоплювати трасування 64 ГТ/с PCIe 6.0 на наявному обладнанні Xgig PCIe 5.0, щоб продовжити термін служби своїх інвестицій у обладнання на ранній стадії розробки.

Нова платформа Xgig PCIe 6.0, яка є надійною платформою, призначеною для глибокого аналізу, включатиме знайомі можливості аналізу Xgig, зокрема:

  • Програмний комплекс Xgig – Trace Control, Expert, Serialytics і MLTT, які спрощують інтерпретацію даних і аналіз продуктивності, одночасно дозволяючи розробникам швидше виявляти, знаходити та виправляти помилки. Повний аналіз стека для NVMe і CXL.
  • Підтримка протоколу CXL – Analyzer/Exerciser підтримує всі специфікації випуску CXL, включаючи CXL 3.0 і майбутні випуски. Кожен аспект і властивість бірж можна шукати, фільтрувати та аналізувати за допомогою вдосконалених програмних засобів Xgig.
  • Навчання зв’язку та перевизначення машини станів стану (LTSSM) – дозволяє користувачам створювати неочікувані стани або контрольні стани за допомогою тестування кутового випадку LTSSM, яке виявляє приховані проблеми, забезпечує швидку ідентифікацію та усунення несправностей.
  • Автоматичне налаштування – оптимізоване точне налаштування для скорочення часу налаштування та мінімізації перезавантажень разом із пам’яттю еквалайзера, щоб усунути необхідність повторного налаштування.
  • Роздвоєння портів – підвищує продуктивність одного шасі аналізу, дозволяючи локальним або віддаленим користувачам одночасно виконувати декілька екземплярів аналізу.

«PCI Express розвивається, щоб підтримувати значне збільшення додатків, що потребують обчислень. Будучи однією з небагатьох компаній, що мають досвід тестування на відповідність PCIe, VIAVI відома тим, що надає надійні інструменти аналізу для досвідчених користувачів, які будуть необхідними для набагато більш вимогливих PCIe Середовище 6.0», - сказав Том Фосетт, старший віце-президент і генеральний менеджер відділу лабораторії та виробництва VIAVI. «Ми раді поділитися нашими слідами PCIe 6.0 разом із нашою дорожньою картою з відвідувачами саміту Flash Memory».

Учасники FMS можуть дізнатися більше про ці рішення на стенді VIAVI №740. Компанія також продемонструє популярні програми для перевірки відповідності на своїй платформі PCIe.

PCI-SIG, PCI Express і PCIe є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками PCI-SIG