Чандлер, штат Аризона, 12 березня 2024 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) ) сьогодні розширила свій портфель рішень для тестування оптоволоконних кабелів, додавши зондовий мікроскоп INX™ 760. Перший на ринку повністю автоматизований зондовий мікроскоп INX 760 забезпечує найшвидший у галузі огляд і аналіз одно-, дуплексних і багатоволоконних роз’ємів у різноманітних додатках, починаючи від гіпермасштабованих центрів обробки даних, будівництва метрополітенів, телекомунікаційних розповсюджень тощо. INX 760 буде представлено на конференції та виставці волоконно-оптичних комунікацій (OFC) 26-28 березня 2024 року в Сан-Дієго, Каліфорнія.

INX 760 автоматизує кожен крок процесу перевірки, від налаштування тесту та налаштування наконечника до фокусування зображення, аналізу та зберігання даних. Змінні наконечники AutoID автоматично налаштовують зонд для оптимізованої перевірки різних типів оптоволоконних роз’ємів. Крім того, внутрішній механізм панорамного зображення забезпечує поле зору від краю до краю без шкоди для збільшення або роздільної здатності зображення.

Технічні спеціалісти, власники мереж і ІТ-команди можуть додатково оптимізувати робочі процеси на місцях, підвищити продуктивність і видимість серед проектних команд, підключивши INX 760 до екосистеми VIAVI TPA™ Test.

«Забруднення оптоволокна залишається основною причиною збою оптичної мережі. Перевірка повинна відбуватися там, де обробляється оптоволокно, незалежно від того, чи це під час будівництва, активації послуг чи технічного обслуговування мережі», – сказав Кевін Олівер, віце-президент і генеральний менеджер відділу оптоволокна та рішень доступу VIAVI. «У міру того, як промисловість рухається до використання спеціалізованих роз’ємів для різних застосувань, зонд INX 760 пропонує унікальні функції, які забезпечують точні та повторювані результати за лічені секунди, інтуїтивно зрозумілим як для досвідчених, так і для новачків».

Спираючись на десятиріччя лідерства компанії в інспекції волокон, INX 760 забезпечує швидке, розумне та просте у використанні рішення для польових команд для сертифікації з’єднувачів відповідно до стандарту IEC-61300-3-35 і забезпечення продуктивності оптоволоконної мережі.

INX 760 отримав нагороду Lightwave Innovation Reviews Award 2024 у категорії «Обладнання для польових випробувань» з оцінкою 4,5. Це вже восьма поспіль перемога VIAVI.