Чандлер, штат Аризона, 27 лютого 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) оголосила про доступність NITRO Discovery, високомасштабного рішення з низькою затримкою, що забезпечує виявлення фізичних або віртуальних мережевих активів у реальному часі. , у магазині ServiceNow Store. Інтеграція — це сертифікований конектор Service Graph у платформу ServiceNOW Telecommunications Network Inventory (TNI). Це рішення базується на придбанні VIAVI компанії CanGo Networks у червні 2022 року та дозволяє мережевим операторам розробляти та підтримувати точну інвентаризацію та топологію мережі. NITRO Discovery буде представлено на MWC Barcelona, 27 лютого – 2 березня, на стенді ServiceNow № GG4.

Оскільки мережеві елементи стають дезагрегованими або на чисті хмарні архітектури, або розвиваються з використанням гібридної інфраструктури, підтримання видимості для всього підключеного обладнання стає складним завданням. Застарілі інструменти для керування та оптимізації мережевих операцій є неефективними. Точна інвентаризація та топологія є критично важливими основоположними елементами мережевого інтелекту, тому алгоритми AI/ML можуть працювати надійно та забезпечувати надійні автоматизовані рішення.

NITRO Discovery плавно інтегрує систему автоматичного виявлення та узгодження з класами ServiceNow CMDB Telco CI для оновлення інвентаризації мережі (NI) майже в реальному часі, забезпечуючи актуальну синхронізацію мережевої екосистеми в реальному часі. Він заснований на системі управління запасами, що включає багато постачальників, багато доменів і багато технологій, що містить інформацію про фізичні, логічні та мережеві ресурси, зі збором даних у реальному часі та звітністю в масштабі.

«Розгортання 5G продовжується швидкими темпами, створюючи новий досвід для користувачів і можливості для отримання прибутку для постачальників послуг», — сказав Діпак Шахане, віце-президент і генеральний менеджер із надання послуг VIAVI. «Еволюція до Dark NOC вимагає унікальної здатності для відкриття та узгодження, щоб перенести те, що часто є великою кількістю застарілих CMDB, в єдине послідовне подання. Завдяки своїй унікальній здатності генерувати перегляди всієї мережі майже в реальному часі в різних середовищах і в будь-якому масштабі, NITRO Discovery є критично важливим фактором майбутнього мереж».

«Щоб повністю реалізувати потенціал 5G, постачальники послуг повинні розв’язати динамічний досвід, керований автоматизованим керуванням мережею та послугами», — сказав Рохіт Батра, керівник відділу телекомунікацій, засобів масової інформації та технологій у ServiceNow. «Ми раді, що VIAVI розширив свої пропозиції в якості технологічного партнера ServiceNow за допомогою NITRO Discovery, доповнивши нашу платформу управління операціями телекомунікаційних послуг і безпосередньо інтегрувавши в TNI за допомогою сертифікованого та продуктивного Service Graph Connector».