Чандлер, штат Аризона, 26 жовтня 2023 р.Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) і Tata Consultancy Services (TCS) відзначили 25 років співпраці над тестовими платформами бездротових мереж, розгорнутими по всьому світу, починаючи з 2G і далі. до наскрізної сумісності 5G, O-RAN тощо. Святкування почалося в офісах TCS в Гургаоні, Індія, і продовжиться в Індійському мобільному конгресі.

За даними 5G Americas і Omdia, до 2028 року бездротовий зв’язок став найпоширенішою технологією всіх часів, і до 2028 року 5G досягне восьми мільярдів підключень. VIAVI був на передньому краї тестування для перевірки продуктивності обладнання, надаючи виробникам і постачальникам послуг впевненість у розгортанні мереж у великих масштабах. Мережевий тестер компанії TM500 використовувався практично всіма виробниками мережевого обладнання Tier-1 (NEM), а його набір тестів O-RAN досі є єдиним комплексним портфоліо лабораторних, польових і гарантійних рішень, що стосуються відповідності, продуктивності, сумісності та безпеки. і цілі сталого розвитку.

VIAVI та TCS спільно створили наскрізну тестову структуру для тестування сумісності. У рамках цієї спільної інновації TCS створив інтуїтивно зрозумілу технологічно-агностичну платформу, яка спрощує операції тестування та переосмислює досвід користувача для системних тестувальників, польових інженерів і технологічних партнерів. VIAVI переосмислив надання послуг, дозволивши своїм клієнтам швидше запускати нові інноваційні продукти з посиленою відповідністю нормативним вимогам.

Оскільки TCS розширює свою роль у телекомунікаційних мережах, дві компанії співпрацюють над клієнтськими проектами, від NEM до Tier-2 OEM, постачальників послуг, а також урядових лабораторій і лабораторій постачальників послуг. Вони об’єднають свій досвід у бездротових технологіях, включаючи 5G і 6G, хмару, AI/ML та автоматизацію.

«Двадцять п’ять років тому VIAVI і TCS розпочали шлях до співпраці та спільного впровадження інновацій, керуючи технологічною еволюцією від 2G до 5G і далі. Ми раді переходити до наступного етапу подорожі та розширювати наше партнерство», сказав Ян Ленглі, старший віце-президент підрозділу бездротового зв’язку VIAVI. «Мережі стають дедалі складнішими, і завдяки непохитній зосередженості VIAVI на простоті тестування в поєднанні з досвідом TCS у платформах ми дамо клієнтам змогу прискорити розробку технологій, одночасно зменшуючи TCO та час виходу на ринок».

«TCS із задоволенням розширює свою співпрацю з VIAVI для спільного створення рішення для тестування пристроїв, що не залежить від платформи. Наш великий досвід реалізації проектів трансформації та технологічна експертиза допомогли VIAVI трансформувати користувальницький досвід, розширивши охоплення ринку», — сказав В. Раджанна, керівник бізнес-групи з технологій, програмного забезпечення та послуг, TCS. «TCS продовжить співпрацювати з VIAVI для формування комунікаційних технологій нового покоління, створюючи унікальні тестові рішення для 5G Advanced і 6G, допомагаючи розвивати свій бізнес».