ЧЕНДЛЕР, Арізона – (BUSINESS WIRE) – VIAVI Solutions («VIAVI») (NASDAQ: VIAV) звертає увагу на оголошення, зроблене Keysight Technologies, Inc. («Keysight») і Spirent Communications plc («Spirent») у березні 28, 2024, про рекомендоване придбання Spirent компанією Keysight.

VIAVI вважає, що його придбання представляє певну цінність, і відзначає обмежене перекриття бізнесу Spirent і Keysight. VIAVI вважає, що запропоноване поєднання Keysight і Spirent ще більше зміцнить лідируючі позиції Keysight у багатьох сегментах продукції, що обмежить вибір клієнтів.

Терміни, написані з великої літери, які використовуються, але не визначені в цьому оголошенні, мають значення, надані їм у документі схеми, опублікованому Spirent у зв’язку із запропонованим VIAVI Bidco придбанням Spirent 27 березня 2024 року («Документ схеми»).

Важливі повідомлення

Qatalyst Partners LP, яка уповноважена Комісією з цінних паперів і бірж і регулюється Органом регулювання фінансової індустрії та Комісією з цінних паперів і бірж у Сполучених Штатах, діє виключно як фінансовий консультант VIAVI і VIAVI Bidco і не несе відповідальності ні перед ким. за винятком VIAVI та VIAVI Bidco для забезпечення захисту, наданого його клієнтам, або для надання консультацій щодо питань, викладених у цьому оголошенні, або будь-яких інших питань, зазначених у цьому документі.

Wells Fargo Securities, LLC, дочірня компанія Wells Fargo & Company, яка уповноважена Комісією з цінних паперів і бірж і регулюється Органом регулювання фінансової індустрії та Комісією з цінних паперів і бірж у Сполучених Штатах, діє виключно як фінансовий консультант VIAVI і VIAVI Bidco та не несе відповідальності ні перед ким-небудь, крім VIAVI і VIAVI Bidco, за забезпечення захисту, наданого своїм клієнтам, або за надання консультацій щодо питань, викладених у цьому оголошенні.

Закордонні акціонери

Випуск, публікація або розповсюдження цього оголошення в певних юрисдикціях може бути обмежено законом. Особи, які не є резидентами Сполученого Королівства або підпадають під дію законів інших юрисдикцій, повинні ознайомитися з усіма відповідними вимогами та дотримуватися їх. Додаткові відомості щодо закордонних акціонерів містяться в документі про схему. Будь-яке недотримання застосовних обмежень може означати порушення законодавства про цінні папери будь-якої такої юрисдикції. У повному обсязі, дозволеному чинним законодавством, компанії та особи, залучені до Придбання, відмовляються від будь-якої відповідальності чи відповідальності за порушення таких обмежень будь-якою особою.

Публікація на сайті та в друкованому вигляді

Це оголошення та документи, які необхідно опублікувати відповідно до Правила 26.1 Кодексу, будуть доступні безкоштовно, з урахуванням певних обмежень, що стосуються осіб, які проживають в Обмежених юрисдикціях, на веб-сайті VIAVI Bidco за адресою https://investor.viavisolutions.com/ overview/default.aspx не пізніше 12.00 год. (за лондонським часом) у робочий день після дати цього оголошення.

Ні вміст будь-якого веб-сайту, згаданого в цьому оголошенні, ні вміст будь-якого веб-сайту, доступного за гіперпосиланнями, не включено в це оголошення або не є його частиною.