Чандлер, штат Аризона, 17 листопада 2022 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про відкриття свого нового виробничого підприємства в Чандлері, штат Арізона. Компанія збільшила виробничі потужності в США, розширивши свою присутність у штаті, включаючи перенесення своєї глобальної штаб-квартири.

Відколи у 2021 році розпочалася підготовка до перенесення глобальної штаб-квартири з Каліфорнії, компанія вже зробила значний внесок у бізнес і технологічну спільноту. Президент і генеральний директор VIAVI Олег Хайкін обраний до керівництва Greater Phoenix; компанія заснувала стипендію в коледжі оптичних наук Wyant Університету Арізони, а також внесла свій внесок у програму регенерованої води Чендлера.

Щоб відзначити завершення будівництва нового виробничого цеху та глобальної штаб-квартири, VIAVI провів урочисте відкриття в Чандлері 10 листопада. Відкриття заводу є благом для місцевої економіки, що представляє початкове вливання капіталу в розмірі майже 100 мільйонів доларів США, а потім ще 50 мільйонів доларів США. Очікується, що вони будуть створені у вигляді податків на фонд заробітної плати для місцевих органів влади та урядів штатів після створення сотень нових робочих місць.

Нове виробниче підприємство VIAVI в Чандлері оснащене найсучаснішими та ефективнішими можливостями VIAVI для оптичного покриття. Шукаючи нове приміщення для експлуатації свого складного обладнання, компанія виявила, що Арізона забезпечує ідеальні умови для довгострокового сталого зростання, включаючи сприятливе для бізнесу середовище, високу якість життя за розумну ціну та потужну базу талантів. Завдяки всесвітньо відомому коледжу оптичних наук Wyant і багатій екосистемі оптичних компаній Арізона вже давно приваблює найкращих і найрозумніших представників оптичної галузі.

VIAVI є світовим лідером у сфері мережевого тестування, моніторингу та рішень для постачальників послуг зв’язку, підприємств, виробників мережевого обладнання, уряду та авіоніки. Компанія також є лідером у сфері технологій управління світлом для 3D-сенсорів, захисту від підробок, споживчої електроніки, промисловості, автомобілів і оборони. У 2022 фінансовому році VIAVI отримав 1,3 мільярда доларів США доходу та має понад 3600 співробітників у 50 місцях у Північній, Центральній та Південній Америці, Європі, Африці, на Близькому Сході та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні/Японії/Китаї.

«VIAVI — глобальна компанія у всіх сенсах цього слова,» — прокоментував генеральний директор Олег Хайкін. «Це означає, що розміщення в ключових місцях по всьому світу має вирішальне значення для нашого успіху, і ми завжди впевнені, що робимо внесок у спільноти, в яких працюємо. Створення великого центру в Чандлері, штат Арізона, не тільки розширить нашу участь у місцевій екосистемі оптики, але й значно розширить наші виробничі можливості в США».

«Прогресивне виробництво закладено в ДНК Чандлера, і ми раді вітати останнє доповнення VIAVI», — заявив мер Чандлера Кевін Хартке. «Було приємно працювати з командою VIAVI, оскільки вони побудували своє нове виробниче підприємство та перенесли свою штаб-квартиру в Чандлер. VIAVI та Чендлер ідеально підходять, і ми бажаємо їм довгих років успіху в нашій спільноті».

«Ми дуже раді бачити таких суперважких оптичних компаній, як VIAVI, які інвестують у Optics Valley», — сказав Томас Кох, декан і професор коледжу оптичних наук Wyant при Університеті Арізони. «Ми бачимо світле майбутнє разом і з нетерпінням чекаємо того, щоб зробити свій внесок у формування талантів і дослідницькі інновації для розвитку екосистеми оптики тут, в Арізоні».