Скоттсдейл, штат Арізона, 2 червня 2021 р. - Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV)

сьогодні представила модуль mOSA, додавши аналіз оптичного спектра до системи тестування оптичного виробництва VIAVI Multiple Application Platform (MAP). MOSA доповнює існуючі рішення VIAVI для вимірювання оптичної потужності, комутації та кондиціонування сигналів, а також автоматизації випробувань, додатково вдосконалюючи найповніший в галузі асортимент випробувань для розробки та виробництва технологій оптичного зв'язку.

Новий модуль MAP mOSA пропонує виняткові користувальницькі веб-інтерфейси та інтерфейси з сенсорним екраном та покращення роздільної здатності вимірювань на 30% порівняно з аналогічними продуктами на сьогоднішньому ринку. Одномісний слот mOSA, який є членом сімейства тестових модулів із гарячою заміною LightDirect, є часткою розміру застарілих оптичних аналізаторів спектра, зменшуючи цінність автоматизованого виробничого тестового простору до шести одиниць стійки. Приєднавшись до сімнадцяти прикладних модулів, вже випущених для системи VIAVI MAP, додавання модуля mOSA дозволяє клієнтам використовувати повну інтегровану потужність найбільш широко розгорнутої в галузі оптичної тестової платформи.

“Виробники оптичного зв’язку намагаються не відставати від попиту на когерентні оптичні інтерфейси наступного покоління та оптичні інтерфейси Ethernet. Одночасно точність тестування продовжує зростати, тоді як тиск на досягнення агресивних цільових витрат ніколи не був вищим », - сказав Том Фосетт, віце-президент та генеральний директор відділу лабораторії та виробництва VIAVI. "Наш новий аналізатор оптичного спектра mOSA перевершує конкуренцію як за продуктивністю, так і за щільністю, ідеально доповнюючи систему VIAVI MAP, що забезпечує неперевершену масштабованість, ефективність і точність для задоволення ескалаційних вимог до оптичних виробничих випробувань".

Щоб дізнатися більше про нові рішення VIAVI для економічного розвитку та виробництва комунікаційних технологій, відвідайте віртуальну виставку під час OFC 2021, 7-11 червня.