Скоттсдейл, штат Аризона, 20 квітня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV), компанія з тестування та вимірювання мереж, яка працює з багатьма найбільшими та найскладнішими мережами постачальників послуг у всьому світі, оголосила, що пропонує покращену продуктивність тестування в мережах Secure Access Service Edge (SASE). TeraVM SASE Test — це віртуалізована платформа, яка перевіряє межі будь-якого рішення SASE шляхом емуляції великомасштабного трафіку та вимірювання продуктивності в багатьох векторах. VIAVI представить TeraVM SASE Test на конференції RSA 2023, яка відбудеться 24-27 квітня 2023 року в Сан-Франциско.

Оскільки підприємства борються зі зростанням гібридної роботи та використання загальнодоступних хмарних сервісів, мережі SASE мають намір забезпечити послідовний і безпечний досвід для своїх користувачів. Архітектура SASE поєднує мережеві можливості та можливості безпеки як послугу для надання безпечного доступу до програм і даних, де б не знаходилися їхні користувачі, програми чи пристрої. За даними Gartner, 40 відсотків підприємств матимуть чіткі стратегії переходу на SASE до 2024 року.

TeraVM SASE Test дозволяє мережевим і охоронним компаніям відповідати угодам про рівень обслуговування (SLA) для своїх клієнтів, доводячи свої рішення SASE до меж, щоб вони могли знаходити та виправляти будь-які проблеми з продуктивністю, безпекою або доступом. TeraVM SASE Test досягає цього за допомогою реалістичної емуляції кінцевої точки користувача в масштабі для вимірювання обсягів трафіку, обмежень з’єднань, параметрів резервування, допустимих затримок, доступу до хмари та, що найважливіше, продуктивності. Тест SASE можна розгорнути в будь-якому хмарному середовищі та перевірити будь-яку технологію або протокол безпеки та доступу, включаючи SD-WAN, доступ до мережі з нульовою довірою (ZTNA), безпечний веб-шлюз, запобігання втраті даних (DLP) і брандмауер як послуга (FWaaS). з додатковою підтримкою безпечних служб VPN. Це рішення базується на історії лідерства VIAVI у тестуванні постачальників послуг зв’язку, виробників обладнання та підприємств по всьому світу.

«Наші постачальники рішень SASE та клієнти-постачальники послуг дуже усвідомлюють забезпечення найвищого рівня безпеки та гнучких методів доступу без шкоди для роботи своїх користувачів», — сказав Ян Ленглі, віце-президент і генеральний менеджер відділу бездротового зв’язку VIAVI. «TeraVM SASE Test дасть їм впевненість у своїх можливостях завдяки ретельному тестуванню з використанням імітованих робочих, реальних офісних програм і навантажених мереж».