Чандлер, штат Аризона, 15 листопада 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про розширення свого портфоліо NITRO® Wireless за допомогою XhaulAdvisor, масштабованого програмного рішення, яке пропонує дані в реальному часі для передової перевірки. , аналіз, емуляція та використання каналу. Перше на ринку рішення з аналітикою в реальному часі, XhaulAdvisor дозволяє постачальникам Open RAN, операторам і лабораторіям OTIC прискорити тестування сумісності (IOT) і наскрізне тестування та усунення несправностей.

Перше на ринку рішення з аналітикою в реальному часі, XhaulAdvisor дозволяє постачальникам Open RAN, операторам і лабораторіям OTIC прискорити тестування сумісності (IOT) і наскрізне тестування та усунення несправностей.

На відміну від звичайних інструментів, які потребують тривалих періодів очікування для захоплення, постобробки та візуалізації, XhaulAdvisor забезпечує реалістичне середовище тестування та перевірки в реальному часі. Постачальники та оператори швидко й точно співвідносять аномалії тестування з мережевими подіями та усувають неполадки переднього та транспортного часу, потоків пакетів і використання каналів, а також аналізують сеанси M-площини, S-площини та C/U-площини.

Доступні різні режими роботи, щоб відповідати унікальним потребам додатків, від налаштування в пасивному або наскрізному режимі до аналізу в середовищах живого або після захоплення. Синхронізація може бути досягнута за допомогою відкритого переднього каналу або зовнішнього джерела синхронізації. Забезпечуючи робочу гнучкість, це рішення може бути розгорнуто на комерційному стандартному обладнанні.

XhaulAdvisor можна інтегрувати з іншими інструментами VIAVI, які вже є на тестовому стенді, такими як TM500 і TeraVM, щоб пришвидшити пошук несправностей, аналіз першопричин, а також позначити та ізолювати проблеми, спричинені функціями RAN, транспорту чи синхронізації.

«Складна екосистема постачальників Open RAN вимагає надійного тестування різних мережевих компонентів на ранніх стадіях циклу розробки. XhaulAdvisor значно скорочує час тестування, надаючи перший у галузі передовий аналіз у реальному часі», — сказав Ян Ленглі, старший віце-президент підрозділу Wireless Businss, VIAVI. «Це рішення є частиною зобов’язань VIAVI щодо підвищення впевненості в розгортанні Open RAN».