Чандлер, штат Арізона, 15 травня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні представила T/Rx, передове рішення, призначене для задоволення унікальних потреб професіоналів, які працюють у складних радіочастотних (РЧ) середовищах. T/Rx буде представлено на стенді VIAVI №F4 в AOC Europe, Бонн, Німеччина, 15-17 травня 2023 року.

VIAVI T/Rx — це компактна, легка, міцна система, яка надає користувачам можливість сприймати, захоплювати, відтворювати, змінювати та тренувати радіочастотні сигнали з безпрецедентною точністю та гнучкістю. Комерційні додатки включають моніторинг та запис радіочастотного середовища, генерацію радіочастот для навантаження на мережу, виявлення та аналіз перешкод, а також деконфлікт спектру. Військові програми включають збір сигналу та електронної розвідки, електронний захист/підтримку/атаку, а також виявлення та аналіз перешкод. Модульна апаратна та програмна архітектура дозволяє налаштовувати T/Rx для різних радіочастотних середовищ. T/Rx надає повний набір інструментів і можливостей для успішного виконання місії як для комерційних, так і для військових застосувань.

T/Rx розроблено для простоти використання та швидкого розгортання в різних середовищах, включаючи повітряні, морські та наземні транспортні засоби, рюкзаки та стаціонарні установки. У поєднанні з системою VIAVI Ranger, найповнішим тестовим рішенням для аналізу в реальному часі або офлайн-криміналістичної пост-обробки радіочастот, T/Rx дозволяє користувачам адаптуватися до мінливих радіочастотних середовищ і створювати реалістичний динамічний електромагнітний спектр для будь-якого сценарію.

«VIAVI розуміє важливість надання модульного та простого у використанні рішення для наших комерційних, військових і оборонних клієнтів, і T/Rx є кульмінацією років досліджень і розробок обробки сигналів передачі та прийому», — сказав Марк Пікард, Директор, Synthetic and Modular, VIAVI. «Завдяки VIAVI T/Rx оператори можуть легко розуміти та контролювати електромагнітне середовище за допомогою автономної системи або за допомогою розподілених випромінювачів і датчиків у великих зонах роботи. T/Rx був розроблений для вирішення складних радіочастотних проблем».

Особливості продукту

  • Високоефективна модульна багатоканальна радіочастотна архітектура
  • Високошвидкісний прийом, обробка та зберігання сигналу
  • Функції аналізу та генерації сигналу в реальному часі
  • Гнучкий запис і відтворення сигналу
  • Програмне середовище SCA 4.1 eCo Suite
  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача для простоти використання та налаштування сценарію