Чандлер, штат Арізона, 10 травня 2023 р.

Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) представила монітор CX100 ComXpert Communications Service Monitor. Цей портативний тестовий набір є надійним і ефективним рішенням для військових радіотехніків і техніків, а також техніків наземного мобільного радіозв’язку (LMR), яким необхідно провести тестування інфраструктури, кабелів, антен і тактичних, портативних або автомобільних радіостанцій у поле. CX100 буде представлено на стенді VIAVI #F4 в AOC Europe, Бонн, Німеччина, 15-17 травня 2023 року.

Обслуговувачі та технічні спеціалісти, відповідальні за тактичні та LMR-мережі, часто працюють у важких умовах, де неможливо або практично неможливо взяти з собою настільне обладнання більшого розміру. CX100 призначений для вирішення цієї проблеми, надаючи користувачам портативний, міцний і повнофункціональний монітор комунікаційних послуг, який включає частотний діапазон 6 ГГц, однопортовий векторний мережевий аналізатор, вбудований аналізатор спектру та підключення до VIAVI Mobile Tech App. що спрощує процес тестування.

«Ми раді оголосити про запуск нашого CX100 ComXpert, який базується на нашій 50-річній історії досконалості в індустрії радіотестування», — сказав Едвард Латімер, директор радіотестування VIAVI. «Завдяки найкращим у галузі специфікаціям і продуктивності, все це упаковано в портативний пакет MIL-PRF-28800 Class 2, CX100 забезпечує всебічне тестування від стенда до польових. Технічні працівники та спеціалісти з обслуговування можуть бути впевнені, що їхні радіостанції та системи зв’язку працюватимуть якнайкраще».

Особливості продукту

  • Діапазон частот від 1 МГц до 6 ГГц.
  • Вбудований однопортовий векторний мережевий аналізатор для легкого тестування інфраструктури, кабелю та антени.
  • Великий кольоровий сенсорний екран у поєднанні з інтерфейсом, керованим меню, дозволяє технікам миттєво перемикатися між налаштуваннями тестування.
  • Додаток VIAVI Mobile Tech App забезпечує дистанційне керування за допомогою інтелектуального пристрою, що дозволяє керувати пристроєм з віддаленого місця.