Чандлер, штат Аризона, 13 червня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні представила систему радіотестування CX700 ComXpert. Це рішення для тестування радіостанцій революціонізує тестування для виробників радіоприймачів, а також військового персоналу, що базується на складах і в польових умовах, надаючи комплексне високоефективне синтетичне приладдя для виробництва, на рівні депо та польових випробувань поточних і майбутніх радіоприймачів і сигналів.

 

 

Інженерам, виробникам і технікам, відповідальним за проектування або технічне обслуговування радіочастотних систем і радіоприймачів, часто доводиться використовувати кілька одиниць випробувального та вимірювального обладнання для точного тестування та перевірки. CX700 унікально розроблений для вирішення цієї проблеми, надаючи користувачам комплексну, універсальну, універсальну систему тестування зв’язку, яка включає 100 МГц миттєвої смуги пропускання, чудову продуктивність фазового шуму від 9 кГц до 6 ГГц, найшвидшу передачу даних галузевого стандарту. транспортні механізми, а також вбудоване джерело живлення для досліджуваних пристроїв.

 

 

 

 

Для чудової зручності обслуговування та оновлення CX700 відповідає екологічним вимогам MIL-PRF-28800 Class 3 і має часову базу шасі з підтримкою GNSS «no-cal», модулі, які можна замінити користувачем, і вбудовану міцну клавіатуру, сенсорний екран і трекпад для включення комплексне тестування системи у віддаленому розгорнутому середовищі.

«CX700 ComXpert — це кульмінація наполегливої роботи нашої команди, яка постійно просуває передовий край дизайну радіотестування», — сказав Едвард Латімер, директор відділу радіотестів VIAVI. «Це надає нашим клієнтам абсолютно нові універсальні можливості в лабораторному тестовому обладнанні, такі як міцне шасі та KVM, вбудований блок живлення для тестованих пристроїв і чудову ремонтопридатність у польових умовах. Крім того, CX700 використовує інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс, який вперше був представлений на нашому CX300 ComXpert, підтримує вбудовані сценарії Python, а також віддалені команди через Ethernet, а також інтерфейс із VIAVI StrataSync і Smart Access Anywhere, щоб забезпечити справді виняткову інтегровану взаємодію з користувачем.»

Особливості продукту

  • Діапазон частот від 100 кГц до 6 ГГц з миттєвою смугою пропускання 100 МГц.
  • База часу шасі GNSS «no-cal» з модулями, які можна незалежно замінити на місці.
  • Платформа автоматичного тестування на основі Python і інтерфейс дистанційного керування через Ethernet.
  • Вбудований блок живлення з 3 виходами для живлення тестованих пристроїв.