Скоттсдейл, штат Арізона, 12 травня 2021 р. - VIAVI Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні представила Fusion JMEP 10, розумний, невеликий форм-фактор, що підключається (SFP +) Gigabit Ethernet трансивер для тестування мережі, підключення та моніторинг продуктивності до 10 Гбіт / с. Частина платформи управління життєвим циклом VIAVI NITRO ™, Fusion JMEP 10 стосується появи 10 Гбіт / с як домінуючої пропускної здатності Ethernet, яка використовується для таких програм, як 5G xHaul, Business Ethernet Services, архітектура розподіленого доступу (DAA) для кабельних або GPON / XGSPON для Мережі доступу до волокна.

Минулого року відбулося глобальне впорядкування структури мережевого трафіку, і постачальники послуг реагують на це прискорюючи розвиток технологій, покладаючись на розподілені архітектури зі значно більшими посиланнями. Наприклад, 5G вимагає 10 GbE до вишки порівняно з 1 GbE для 3G або 4G. Для кабельних мереж потрібні 10 GbE-ліній, які підключаються до віддалених пристроїв PHY на краю. Зростання трафіку та складність додатково сприяють прийняттю віртуалізованих рішень для тестування та моніторингу. Віртуально активно відстежуючи та аналізуючи ключові показники ефективності (KPI), оператори можуть максимізувати ефективність роботи мережі та забезпечити найкращий досвід роботи з клієнтами, навіть якщо вони забезпечують зростання експоненціального трафіку.

Fusion JMEP 10 smart SFP + - це невеликий оптично прийомопередавач із гарячим підключенням, що пропонує економічне рішення для тестування Ethernet, яке легко впровадити в існуючі порти SFP +, спростивши тестування, активацію сервісу та усунення несправностей для зменшення модернізації обладнання, прокату вантажівок та середнього часу до ремонт (MTTR). Можливість вбудованого моніторингу продуктивності перетворює мережеві порти на інструменти забезпечення сервісу, забезпечуючи роботу, адміністрування та обслуговування Ethernet для будь-якої мережі 10 Гбіт / с. А функція виявлення Micro-Burst відстежує трафік з точністю до мілісекунд, щоб виявити спайки, які можуть спричинити втрату пакетів, що може мати значний вплив на продуктивність програми.

"Оскільки галузь переходить до 10 Гбіт / с, як загальна швидкість передачі даних, а мережі доступу та зворотного зв'язку стають все більш складними, операторам стає необхідним розробити стратегію тестування, зриву та моніторингу продуктивності від самого першого розгортання", - сказав Марк Істон, директор , Транспортне забезпечення, VIAVI. "З Fusion JMEP 10 VIAVI забезпечив перевірку та моніторинг на рівні перевізника в межах крихітного сліду розумного трансивера SFP +".