Скоттсдейл, штат Арізона, 28 вересня 2021 р. - Компанія Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні представила CX300 ComXpert, комплексне рішення для тестування та вирівнювання комунікацій у простому у використанні, міцному форм-факторі. CX300 - це перший набір для випробувань радіозв'язку, готовий до LTE, обладнаний для тестування як радіо, так і широкосмугової мережевої інфраструктури, допомагаючи сучасним радіотехнікам забезпечити повне покриття зв'язку. CX300 буде представлений на Міжнародній виставці бездротового зв'язку 2021 (IWCE), 29-30 вересня, на стенді VIAVI № 473.

Оскільки світовий ринок радіо для громадської безпеки швидко переходить від аналогового до цифрового, багато служб, що відповідають за місії, почали використовувати безпечну технологію LTE для доповнення даних та голосового зв'язку. Завдяки неперевершеному діапазону частот до 6 ГГц, CX300 розроблений із вдосконаленими інструментами аналізу частоти, потужності та модуляції для підтримки всіх аналогових і цифрових протоколів наземного мобільного радіо (LMR) та професійного мобільного радіо (PMR), а також приватних мереж LTE .

CX300 включає провідний у галузі комплекс автоматизованих тестових програм VIAVI, яким довіряють виробники радіо та сервісні центри по всьому світу для швидкого, повторюваного та точного тестування та вирівнювання. Індивідуальні та загальні прапори проходження або невдачі додатково спрощують тестування в режимі ходу/заборони, допомагаючи усунути помилки. Крім того, CX300 дозволяє технічним фахівцям проводити повномасштабні векторні вимірювання s-параметрів і безпосередньо підключатися до випробовуваного пристрою без необхідності носити з собою додаткові аксесуари.

«CX300 ComXpert спирається на нашу більш ніж 40-річну історію, забезпечуючи провідні набори радіовипробувань, включаючи наші найпопулярніші функції в лабораторний, переносний форм-фактор без шкоди для технічних характеристик або продуктивності»,-сказав Едвард Латімер, директор Управління продуктами, радіовипробування, VIAVI. «Включаючи комплексне радіовипробування від лави до місця роботи, ми забезпечуємо радіотехнікам та фахівцям громадської безпеки спокій, що їх радіосистеми працюватимуть з максимальною продуктивністю».

Особливості продукту

  • Великий кольоровий сенсорний екран у поєднанні з інноваційним інтерфейсом, схожим на веб-переглядач, дозволяє технічним фахівцям швидко переміщатися між тестовими налаштуваннями.
  • Діапазон частот від 100 кГц до 6 ГГц.
  • Інтелектуальні вимірювачі з кольоровим кодуванням для швидкої перевірки тестів.
  • Вбудований двопортовий векторний мережевий аналізатор для легкого тестування інфраструктури кабелю та антени.
  • Програми автоматичного випробування VIAVI для всіх основних радіостанцій LMR та PMR.
  • Хмарна інтеграція VIAVI StrataSync для управління активами, конфігурацією та керуванням даними.
  • VIAVI Smart Access Anywhere дозволяє дистанційно керувати тестовим набором за допомогою програм Windows, Android та iOS.