Чандлер, штат Аризона, 2 серпня 2022 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про останнє оновлення своєї комплексної платформи моніторингу та діагностики продуктивності мережі (NPMD) Observer. Версія 18.8 продовжує розвивати обіцянку спрощеного хмарного моніторингу з видимістю, як у центрі обробки даних, надаючи дві ключові можливості для хмарних додатків і розгортань – автоматизовану оцінку досвіду кінцевого користувача (EUE) та ізоляцію проблемного домену. Раніше анонсована ініціатива моніторингу Observer 3D запровадила активне тестування додатків SaaS, а тепер основні компоненти платформи Observer оптимізовано для швидкого й ефективного розгортання хмари.

Оцінка спостерігача EUE поєднує унікальні дані пакетного та активного моніторингу в єдине уніфіковане значення для кожної мережевої транзакції. Додавання метаданих і збагачений потік гарантує, що кожна зацікавлена ​​сторона в інформаційних технологіях (ІТ) від мережевого інженера до власника бізнесу отримує правильне уявлення про працездатність мережевих служб, що веде до швидкого усунення несправностей у разі виникнення проблем у локальних, гібридних і хмарних мережах.

 

 

 

 

 

 

 

У рамках оновлення компанія оголосила, що Observer Apex і Observer Gigastor, обидва невід’ємні для продуктивності та діагностичних можливостей платформи Observer, тепер також будуть доступні безпосередньо в AWS Marketplace, цифровому каталозі з тисячами списків програмного забезпечення від незалежного програмного забезпечення. постачальників, які спрощують пошук, тестування, придбання та розгортання програмного забезпечення, яке працює на Amazon Web Services (AWS). Організації, які переносять свої критично важливі додатки на сервіси AWS, тепер можуть легко розширити видимість своїх локальних сервісів до примірників AWS у хмарі.

В останньому опитуванні State of the Network від VIAVI, команди NetOps і SecOps підкреслили свій прискорений перехід до хмарного хостингу та зростаючий тиск щодо підтримки достатньої обізнаності про послуги та надання виняткового EUE. Опитування також показало, що дефіцит кваліфікації та обмежений бюджет посилюють тиск, з яким стикаються ІТ-команди.

Останнє оновлення Observer разом із доступністю AWS Marketplace означає, що поточні клієнти Observer — або ті, хто розглядає Observer як рішення — можуть бути впевнені, що видимість їхніх послуг не буде погіршена, оскільки вони продовжуватимуть свої ініціативи з хмарної міграції. ІТ-команди тепер можуть легко розгорнути Observer у всій своїй екосистемі хостингу та ІТ-послуг за допомогою простих у розгортанні агентів Observer, які також можна використовувати для окремих віддалених користувачів або для тимчасового усунення несправностей.

«У той час, коли компанії прискорюють міграцію критично важливих додатків у хмару, цей випуск Observer гарантує, що вони можуть легко підтримувати видимість послуг, яку вони звикли очікувати від VIAVI», — сказав Кріс Лабак, віце-президент і генеральний менеджер, Рішення для продуктивності мережі та загроз, VIAVI. «Наші клієнти чітко заявили, що їхні мережеві та сервісні архітектури потребуватимуть продовжувати розвиватися, щоб задовольнити потреби користувачів і конкурентні вимоги, які висуваються до їхнього бізнесу. Тому їм потрібен простий спосіб розширити видимість спостерігача, включаючи оцінку EUE, щоб охопити локальні екземпляри SaaS або AWS у хмарі. Observer 18.8 забезпечує саме це».