Чандлер, штат Аризона, 9 березня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) оголосила, що Auray вибрала рішення для перевірки TM500 і TeraVM для свого нового центру відкритого тестування та інтеграції (OTIC) і лабораторії безпеки. у місті Гаосюн, Тайвань. Auray OTIC є першим у своєму роді на Тайвані, схваленим O-RAN ALLIANCE.

Наразі Auray має одну лабораторію безпеки в місті Таоюань, а відкриття нової лабораторії безпеки в Гаосюні заплановане на 9 березня 2023 року. Нова лабораторія використовуватиме TM500 і TeraVM від VIAVI для полегшення наскрізного тестування та перевірки. VIAVI та Rohde & Schwarz вже підтримують кілька OTIC у своєму спільному рішенні для тестування на відповідність радіоблоку O-RAN (O-RU), а минулого року допомогли спростити сертифікацію Auray на відповідність O-RAN для міжнародних ринків.

OTIC забезпечує спільне, відкрите та неупереджене робоче середовище, гарантуючи, що обладнання та функції відповідають специфікаціям O-RAN. Auray підтримуватиме постачальників і операторів, які прагнуть тестувати та сертифікувати відповідність стандартам O-RAN, перевіряти сумісність і вимірювати показники ефективності. Компанія пропонує такі послуги, як тестування відкритої радіомережі, інтеграція та тестування трансформації інформації, розробка тестів і перевірка O-RAN. Будучи незалежною сторонньою лабораторією, її випробувальне та вимірювальне обладнання включатиме емулятори UE/UE, емулятори O-RU, емулятори O-DU, а також емульоване ядро та генератори/аналізатори сигналів.

VIAVI пропонує найповніший тестовий пакет на ринку для лабораторної перевірки, польового розгортання та забезпечення обслуговування мереж O-RAN. Завдяки величезному досвіду перевірки мережевих продуктів для операторів і виробників у всьому світі, VIAVI дозволяє тестувати локально, у хмарі або як послугу.

«Ми впевнені, що зробили правильний вибір із VIAVI, і цінуємо їхню підтримку в максимізації потенціалу нашої лабораторії тестування та інтеграції», — прокоментував Каспер Цай, директор департаменту безпеки Auray. «Ми продовжуватимемо надавати засоби для постачальників у всьому світі для тестування, перевірки та сертифікації свого обладнання для мереж O-RAN відповідно до найвищих стандартів, і технологія VIAVI є ключовою частиною цих зусиль».

Завдяки своїй провідній позиції в перевірці мережевих продуктів для операторів і виробників по всьому світу, набір тестів VIAVI надасть Auray впевненості, необхідної для підтримки вимог додатків O-RAN з усього світу. Наскрізне тестування O-RAN увімкнено мережевим тестером TM500, тестером O-RU TM500, тестом RIC TeraVM і емулятором TeraVM Core.

«Спільнота O-RAN набирає обертів, не в останню чергу завдяки програмі сертифікації та отримання значків, нещодавно оголошеній O-RAN ALLIANCE», — прокоментував Йонус Чен, віце-президент VIAVI у Великому Китаї. «VIAVI знаходиться на передовій цього руху, зараз підтримує сертифікацію в OTIC по всьому світу. Це відповідальність, якою ми дуже пишаємося, і ми з нетерпінням чекаємо співпраці з Auray після відкриття їхньої нової лабораторії безпеки на Тайвані».