Чандлер, штат Аризона, 6 жовтня 2022 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про завершення придбання компанії Jackson Labs Technologies, лідера з рішень позиціонування, навігації та синхронізації (PNT) для обслуговування критичної інфраструктури. як військових, так і цивільних застосувань.

Jackson Labs розробляє та постачає модулі, підсистеми та рішення на рівні коробки, які включають передні приймачі, транскодери, обладнання, що монтується в стійки, і запатентовану технологію модернізації. Їх широка клієнтська база включає збройні сили, оборонних підрядників, інфраструктуру розподілу електроенергії, операторів на низькій навколоземній орбіті (LEO) і постачальників послуг 5G. Рішення M-Code наступного покоління від Jackson Labs доповнюють і вдосконалюють портфоліо синхронізації та синхронізації VIAVI у той час, коли вимоги до PNT для оборонних, космічних, комерційних авіаційних, транспортних і телекомунікаційних мереж розширюються та стають все більш критичними.

«Оскільки телекомунікації, авіоніка та критично важлива інфраструктура застосовують технології наступного покоління, застарілих протоколів синхронізації та синхронізації вже недостатньо. Jackson Labs є надійним постачальником рішень PNT на цих ринках, і ми з нетерпінням чекаємо спільної реалізації цих можливостей», — сказав Олег Хайкін, президент і генеральний директор VIAVI. «Цим придбанням ми продовжуємо збільшувати операційний масштаб за рахунок додавання передових технологій і високопродуктивних продуктів, які спрямовані на сегменти ринку зі швидким зростанням і прибутковістю».

«Бути частиною VIAVI значно розширить ринок Jackson Labs Technologies у всьому світі та дозволить нам надалі пропонувати рішення світового класу для PNT ландшафту, який швидко розвивається, коли він вступає в нову еру», — сказав Саїд Джексон, генеральний директор Jackson Labs Technologies.

Компанія DelMorgan & Co. виступила ексклюзивним фінансовим радником Jackson Labs у зв’язку з угодою. Умови угоди не розголошуються.