Скоттсдейл, штат Арізона, 23 червня 2021р. - Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні представила набір випробувальних комплектів польотних ліній VIAVI AVX-10K, що дозволяє проводити комплексне тестування перевірки ефективності роботи критично важливих бортових систем із простого у використанні пристрою. AVX-10K допомагає технікам з авіаційної техніки максимізувати продуктивність та ефективність роботи операторів фіксованої бази (FBO), виготовлення авіоніки та літальних конструкцій або технічне обслуговування, ремонт та капітальний ремонт (MRO).

AVX-10K перевіряє встановлення та експлуатаційні характеристики повітряно-десантних систем під час необхідних дворічних перевірок, як зазначено у розділах 91.411 частини 43 FAR (звітні випробування на висоті) та 91.413. Цей пристрій поєднує в собі функції тестування навігації та зв'язку VIAVI IFR4000 та особливості тестування спостереження VIAVI IFR6000. Завдяки можливостям тестування, починаючи від швидкого автоматичного тестування системи та глибокого усунення несправностей, універсальний AVX-10K можна використовувати для обслуговування в кабіні пілотів та в будь-якому місці літака.

AVX-10K пропонує інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс, який допомагає технічним працівникам працювати ефективніше, впорядкувавши налаштування, тестування та звітування. Крім того, пристроєм можна дистанційно керувати за допомогою програми VIAVI Solutions Mobile Tech на смартфоні чи планшеті, що дозволяє технічним працівникам проводити тести навколо літака або навіть в кабіні пілота. AVX-10K можна придбати в різних заздалегідь визначених конфігураціях тесту, а оновлення прості за допомогою хмарної системи VIAVI StrataSync. StrataSync також забезпечує центральне місце для надійного зберігання, перегляду та обміну тестовими даними.

"Завдяки AVX-10K VIAVI надає FBO, MRO та OEM-виробникам потужний новий спосіб впорядкувати тестування та максимізувати продуктивність своїх техніків", - сказав Гай Хілл, директор випробувальних виробів авіаційної техніки для VIAVI. "Його інтуїтивно зрозумілий дизайн, можливість тестування та безперебійна інтеграція з нашою хмарною системою VIAVI StrataSync робить AVX-10K ідеальним рішенням для випробування лінії польоту сьогодні і завтра".

VIAVI пропонує широкий асортимент рішень для тестування авіоніки, забезпечуючи надійні науково-дослідні та дослідницькі роботи, авіаційні лінії, фабричні та технічні рішення для повернення в експлуатацію на ринку авіаційної техніки вже більше 40 років. Щоб дізнатись більше про новий набір випробувальних налітних ліній AVX-10K, а також безліч надійних рішень для перевірки авіоніки, відвідайте VIAVI на Міжнародній конвенції AEA 2021, 22-25 червня, в Далласі.