Чандлер, штат Аризона, 27 лютого 2024 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про додавання можливостей аналізу трафіку до свого рішення для керування виявленням загроз Observer Sentry Software as a Service. Завдяки видимості трафіку Observer Sentry виходить за рамки виявлення ненавмисних і потенційно небезпечних загроз і дозволяє SecOps, DevOps і хмарним архітекторам визначати, чи була використана вразливість.

Observer Sentry перевіряє групи безпеки, списки контролю доступу, правила брандмауера та інші джерела конфігурації, щоб визначити ресурси та зв’язки в усіх облікових записах AWS. Цей аналіз виявляє неправильні конфігурації та занадто дозволені параметри, які створюють небажаний вплив. Інтеграція зі сканерами вразливостей дозволяє Observer Sentry автоматично визначати пріоритетність усунення критичних уразливостей.

Інтеграція трафіку покращує доступність і аналіз вразливості Observer Sentry шляхом порівняння можливостей конфігурації з видимістю реальних подій. Крім того, інтеграція з рішенням для моніторингу продуктивності VIAVI Observer Apex дає змогу аналізувати трафік на криміналістичному рівні, якщо відкритий ресурс скомпрометовано або використано вразливе місце.

«З прискоренням впровадження хмарних служб і зростанням поверхонь для атак підприємствам необхідно вийти за межі ізольованого керування вразливістю, щоб захистити свої хмарні середовища. Це особливо критично для клієнтів, які ведуть кілька облікових записів AWS», — сказав Кріс Лабак, віце-президент і генеральний менеджер відділу мережевих рішень і рішень щодо загроз VIAVI. «Потужне поєднання Observer Sentry з провідним у галузі аналізом потоку від VIAVI виводить управління загрозами на новий рівень, забезпечуючи видимість критичного трафіку, дозволяючи підприємствам визначати, пріоритезувати та ефективно усувати загрози».

Observer Sentry є частиною портфоліо VIAVI Network Performance and Threat Solutions (NPTS). Підприємства в усьому світі використовують платформу Observer і її запатентовану оцінку досвіду кінцевого користувача для постійного моніторингу та аналізу наскрізної архітектури мережі та послуг для забезпечення безпеки та максимальної продуктивності.