Скоттсдейл, штат Аризона, 7 березня 2022 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні представила модуль 400G для OneAdvisor 800, який забезпечує розширені функції транспортного тестування та обслуговування 400G для спеціалістів із обслуговування бізнесу та основних мереж, які працюють у поле. Поєднуючи протокол передачі та модульність оптоволоконної мережі, OneAdvisor 800 пропонує безпрецедентну продуктивність тестування для техніків, яким доводиться носити своє обладнання в польових умовах. OneAdvisor 800 демонструється цього тижня в OFC у Сан-Дієго, 8-10 березня, на стенді VIAVI № 3727.

Спираючись на свої коріння в бездротовому тестуванні, OneAdvisor 800 об’єднує ключові можливості транспортного тестування за допомогою простого у використанні процесу тестування та автоматизації звітів. OneAdvisor 800 надає постачальникам послуг, виробникам обладнання та системним інтеграторам відповідність вимогам до швидкості роботи та тестового покриття для розбудови та обслуговування мережі. Точний, швидкий, з тривалим часом роботи від батареї та відмінним тепловідведенням, OneAdvisor 800 розроблено з урахуванням польових техніків.

«Постачальники послуг у всьому світі шукають способи оснастити свої польові команди рішеннями для тестування, які забезпечують надійний процес тестування та усунення несправностей, а також швидку окупність інвестицій. OneAdvisor 800 забезпечує це так, як жоден інший тестер не забезпечує функціональність, яка відповідає широким мережевим вимогам, включаючи 400G», — сказав Кевін Олівер, віце-президент і генеральний менеджер, конвергентні інструменти та віртуальні тести, VIAVI. «Завдяки можливості нести все необхідне в поле, технічні працівники досягають нового рівня майстерності та ефективності, навіть з мінімальною підготовкою або без неї».

При об’єднанні можливостей OneAdvisor 800 спеціалісти на місцях можуть тестувати транспортне (400G, ZR/ZR+/когерентне) та волоконне (OTDR, аналіз оптичного спектру, двонаправлена ​​сертифікація волокна) середовища. Крім того, OneAdvisor 800 дозволяє бездротовим робочим групам легко додавати можливості тестування бездротових мереж (LTE, 5G, C-RAN, O-RAN) у міру того, як їхні потреби будуть розвиватися в майбутньому. Платформа використовує VIAVI Test Process Automation (TPA), допомагаючи командам щоразу забезпечувати ефективність тестування експертного рівня з першої спроби. Також доступний FiberComplete PROTM, набір можливостей тестування та сертифікації волокна, які дозволяють польовим технікам швидко, надійно та економічно сертифікувати та усувати несправності будь-якого оптоволоконного каналу.

З додаванням можливостей польового тестування 400G для OneAdvisor 800, VIAVI пропонує найширший у галузі набір тестових рішень для 400G і далі, включаючи рішення для розробки та перевірки системи (ONT 800G), тестування когерентного оптичного зв’язку (MAP-300) та поле (включаючи OneAdvisor 1000).