Чандлер, штат Аризона, 7 березня 2024 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що на виставці OFC 2024 вона демонструватиме свої найновіші рішення для мережевого тестування, які задовольняють вимоги програм штучного інтелекту (AI). Демонстрації включають тестові рішення VIAVI для виробництва та розгортання інфраструктури штучного інтелекту, а також новий одно-, дуплексний і багатоволоконний зондовий мікроскоп із повністю автоматизованим робочим процесом. Найбільша глобальна конференція та виставка для професіоналів з оптичних комунікацій і мереж OFC 2024 відбудеться 26-28 березня в Сан-Дієго, Каліфорнія.

«Традиційній мережевій інфраструктурі важко йти в ногу з вимогами до продуктивності, швидкості та ємності програм ШІ. Щоб вирішити цю проблему, було зроблено поштовх до високошвидкісних оптичних трансиверів 800G з динамічним потоком оптичних інновацій», — сказав Том Фосетт, старший віце-президент і генеральний менеджер лабораторії та виробництва VIAVI. «Грунтуючись на десятиліттях лідерства компанії в тестуванні оптичних мереж, наші рішення перевіряють, кваліфікують і створюють інфраструктуру, необхідну для запуску програм AI».

На стенді VIAVI 2103 компанія продемонструє:

  • Тестування рішень для виробництва інфраструктури штучного інтелекту для виробничої рампи оптики 800G SR/DR із використанням багатокористувацької багатофункціональної тестової системи MAP-300, а також рішень для ринку комутаторів оптичних схем 300x300, що розвивається.
  • Тестування рішень для розгортання інфраструктури штучного інтелекту, таких як VIAVI MPOLx, які спрямовані на швидке зростання паралельної оптичної технології, яка потребує ефективних з’єднувачів і кабелів.
  • Високошвидкісні рішення для тестування мережі для лабораторій і виробництва, включаючи багатопортову систему тестування продуктивності Ethernet ONE LabPro™, а також рішення для аналізу спектру, формування та тестування O-діапазону.
  • Рішення для польових випробувань будівництва та обслуговування оптоволокна, віддаленого тестування та моніторингу оптоволокна, а також високошвидкісного метро та автоматизованого тестування мережі. Новий зондовий мікроскоп VIAVI з повністю автоматизованим робочим процесом буде представлено вперше.

«AI та ML прискорюють впровадження нових технологій, у тому числі додатків із наднизькою затримкою, які вимагають високошвидкісної та високоємної передачі даних. Щоб задовольнити ці інтенсивні потреби в пам’яті та обробці даних, операторам центрів обробки даних необхідно значно збільшити кількість оптоволоконних з’єднань і нових багатоволоконних з’єднань», – сказав Кевін Олівер, старший віце-президент відділу оптоволокна та рішень доступу VIAVI. «Зі збільшенням кількості оптоволокна інноваційні рішення VIAVI для тестування значно скорочують час і підвищують ефективність будівництва, активації та обслуговування складних оптоволоконних мереж».

У середу, 27 березня, з 14:00 до 15:00 за тихоокеанським часом у конференц-залі Сан-Дієго 4 VIAVI приєднається до групи експертів галузі, щоб обговорити вплив штучного інтелекту на індустрію оптичних комунікацій.

Восьмий рік поспіль VIAVI було відзначено кількома нагородами Lightwave Innovation Reviews 2024 року в категоріях обладнання для польових випробувань і лабораторного/виробничого випробувального обладнання. VIAVI також візьме участь у демонстрації сумісності OIF на стенді 1323.