Чандлер, штат Аризона, 14 березня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про те, що випробувальний набір AVX-10K Flight Line схвалено для використання на всіх комерційних літаках Boeing, де раніше використовувалися IFR4000 та IFR6000. затверджено.

AVX-10K використовується для перевірки продуктивності та усунення несправностей бортових систем під час встановлення, технічного обслуговування та обов’язкових перевірок кожні два роки. Єдиний пристрій поєднує функції зв’язку, навігації та тестування відеоспостереження VIAVI IFR4000 і IFR6000. Завдяки можливостям тестування, починаючи від швидкого автоматичного тестування системи до глибокого усунення несправностей, універсальний AVX-10K можна використовувати для потреб технічного обслуговування в кабіні пілота та будь-де навколо літака.

AVX-10K відповідає вимогам Boeing щодо еквівалентності IFR4000 та IFR6000, і йому присвоєно «AVX-10K» як номер деталі для списку AMM. Оператор стаціонарного базування (FBO), виробник авіоніки та планера, а також підприємства з технічного обслуговування, ремонту та капітального ремонту (MRO) можуть запитати документи для порівняння специфікацій VIAVI AVX-10K тут. Поки тривають оновлення AMM, оператори та спеціалісти з обслуговування можуть зв’язатися з компанією Boeing такими способами, щоб підтвердити номер деталі та посилання на AMM:

  • Надішліть електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Надішліть запит на обслуговування через Boeing Communication Systems
  • Надішліть запит через місцеве представництво Boeing.

«Завдяки AVX-10K компанія VIAVI об’єднала кілька випробувань авіоніки в одному, простому у використанні пристрої, що знизило вартість володіння та максимально підвищило продуктивність технічних працівників», — сказав Гай Хілл, директор з тестування авіоніки VIAVI. «Ми раді, що його відзначили за його інтуїтивно зрозумілий дизайн, можливість комплексного тестування та повну інтеграцію з нашою хмарною системою VIAVI StrataSync для управління активами та звітами, а також те, що наші клієнти можуть негайно побачити переваги для своїх потреб у технічному обслуговуванні літаків».

VIAVI пропонує широкий асортимент рішень для випробувань авіоніки, забезпечуючи надійні рішення для досліджень і розробок, випробувань на лінії польотів, заводських випробувань і тестування після повернення в експлуатацію на ринку авіоніки вже більше 40 років. Щоб дізнатися більше про новий тестовий набір AVX-10K Flight Line, перегляньте це коротке відео.