Чандлер, штат Аризона, 6 березня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) представить нові рішення для тестування Ethernet на OFC 2023, 7-9 березня в Сан-Дієго. OFC — це найбільша глобальна конференція та виставка для професіоналів з оптичних комунікацій та мереж.

Ethernet збільшує пропускну здатність і масштабується все швидше. Технологія Ethernet також використовує ключові аспекти класичного DWDM у таких сферах, як взаємозв’язок центрів обробки даних (DCI) і наддалекого діапазону, наприклад ZR. Це створює новий рівень вимог до тестування, що стосується масштабу та пропускної здатності Ethernet у поєднанні з наданням послуг і можливістю DWDM. Мережним архітекторам і розробникам, як ніколи, потрібні складні інструменти для тестування служб Ethernet на вищій швидкості для більшої гнучкості та продуктивності.

VIAVI розширює свою присутність у просторі тестування Ethernet за допомогою нової платформи High-Speed Ethernet (HSE), багатопортового рішення, яке доповнює провідні в галузі можливості тестування фізичного рівня платформи VIAVI ONT-800. HSE надає компаніям IC, модулів і мережевих систем високошвидкісні пристрої для тестування до 128 x 800G. Він пропонує функції тестування фізичного рівня з розширеною генерацією та аналізом трафіку для усунення несправностей і перевірки функціональності та продуктивності інтегральних схем і підключаються інтерфейсів, а також пристроїв комутації та маршрутизації та мереж.

VIAVI також продемонструє нещодавно випущені можливості 800G Ethernet Technology Consortium (ETC) свого модуля ONT 800G FLEX XPM, що підтримує потреби тестування гіперскейлерів, центрів обробки даних і пов’язаних програм. На додаток до підтримки впровадження 800G ETC, він також пропонує широкі інструменти перевірки напруги з прямою корекцією помилок (FEC), критичні для реалізацій ASIC, FPGA та IP. VIAVI ONT 800G XPM також пропонує інструменти для перевірки потенційних проектів пропозицій IEEE 802.3df.

«Як лідер у тестуванні оптичних мереж до 1,6 ТБ, VIAVI продовжує інвестувати в допомогу своїм клієнтам у спрощенні завдань і ускладнень, пов’язаних з тестуванням на високих швидкостях Ethernet», — сказав Том Фосетт, старший віце-президент і генеральний менеджер лабораторії та виробництва, VIAVI. «Наша платформа ONT-800 тепер підтримує 800G ETC, забезпечуючи логічне доповнення до нашої надійної основи тестування фізичного рівня, оскільки ми просуваємося в стек Ethernet до нового рішення HSE».

На OFC також буде представлена нова лінійка петлевих адаптерів VIAVI. Петлеві адаптери VIAVI QSFP-DD800 дозволяють постачальникам мережевого обладнання, розробникам IC, постачальникам послуг, ICP, контрактним виробникам і командам FAE розробляти, перевіряти та виробляти Ethernet-комутатори, маршрутизатори та процесори, які використовують високошвидкісну оптику. Ці адаптери забезпечують економічно ефективне та масштабоване рішення для шлейфових і навантажувальних портів до 800 Гбіт/с у порівнянні з використанням дорогої та чутливої оптики. Ці адаптери також підтримують температурне моделювання для перевірки функції охолодження архітектури пристрою.

Учасники OFC 2023 зможуть побачити ці нові рішення на стенді VIAVI 2915. VIAVI також візьме участь у демонстрації взаємодії Ethernet Alliance на стенді 5417.