Скоттсдейл, штат Аризона, 20 квітня 2022 року – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що Rakuten Symphony вибрала мережевий тестер VIAVI TM500 для перевірки продуктивності своїх рішень від лабораторії до польових. Основна мета цього тестового стенду — максимізувати вирішення будь-яких проблем у лабораторії, щоб прискорити масштабне розгортання, і він був розроблений для імітації загальноміської мережі.

Open RAN став більш широко прийнятим і впровадженим у всьому світі, майже 100 постачальників послуг і постачальників брали участь у останньому O-RAN Global PlugFest. Оскільки її технологія переходить із лабораторії в поле, Rakuten Symphony шукає партнерів із досвідом у цьому переході, включаючи VIAVI для тестування та вимірювання мережі.

VIAVI підтримує Rakuten Symphony за допомогою приладів, укріплених десятиліттям досвіду підтримки провідних світових постачальників послуг і виробників мережевого обладнання (NEM) у лабораторії та на місцях. Оскільки понад 85% NEM використовують TM500 для розробки gNodeB (gNB), рішення компанії пропонують неперевершену масштабованість, стабільність, продуктивність і точність до специфікацій 3GPP, як це реалізовано в мережах реального часу. Основні характеристики включають:

  • Тестування великої кількості носіїв 5G gNB на системному рівні
  • Тестування функцій MIMO і агрегації операторів високого порядку
  • Комплексна мобільність, хендовер та функціональність I-RAT між 4G та 5G
  • Тестування тисяч UE на кількох операторах
  • Тестування системи громадського попередження (PWS) та функцій адаптації посилання.

«Після співпраці з постачальниками лабораторних тестів на попередніх етапах розробки нашої технології ми звернулися до VIAVI через їхній досвід у лабораторній валідації, розгортанні на місцях та забезпеченні обслуговування мобільних мереж», – сказав Шрінівас Гудладана, керівник інженерного відділу RAN, Rakuten Symphony. «Наша архітектура Open vRAN розроблена, щоб дозволити постачальникам послуг автоматизувати операції та монетизувати мережу, і тестова платформа VIAVI є життєво важливою для виконання цієї обіцянки».

«Оскільки постачальники в індустрії розробляють відкриті, нативні для хмари та дезагреговані архітектури, точне тестування на відповідність очікуванням користувачів щодо якості послуг, а також параметрів 3GPP є як ніколи важливим для забезпечення успіху в масштабі», – сказав Раджеш Рао, віце-президент Азіатсько-Тихоокеанського регіону. і Японія, VIAVI. «Ми раді допомогти Rakuten Symphony оптимізувати свої рішення Open vRAN на основі нашого унікального досвіду від лабораторії до поля й гарантії для понад 200 постачальників послуг по всьому світу».