Чандлер, штат Аризона, 13 лютого 2024 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що демонструватиме рішення для тестування, автоматизації та оптимізації мережі на базі NITRO® Wireless і NITRO® AIOps на MWC Barcelona, лютий 26-29, 2024.

«Минулий рік продемонстрував швидкі темпи розвитку мережевих технологій», — сказав Олег Хайкін, президент і генеральний директор VIAVI. «Поява споживчого штучного інтелекту змінила попит на мережеві та обчислювальні ресурси в усьому світі. Хоча було додано 10 000 нових міст 5G, галузь уже прокладає шлях для 6G. Кілька постачальників послуг оголосили про загальнонаціональне розгортання Open RAN. VIAVI представить низку рішень, які допоможуть нашим клієнтам і партнерам орієнтуватися в цьому ландшафті, що розвивається, щоб надавати прибуткові послуги в мережах, готових до майбутнього».

VIAVI буде представлено в залі 5 на стенді № 5A18, де компанія представить свої провідні в галузі рішення для мережевого тестування, автоматизації та оптимізації, які створені за допомогою платформи Network Integrated Test, Real-Time Analytics and Optimization (NITRO):

  • Трансформація та оптимізація мережі. Штучний інтелект VIAVI Telco забезпечує створення високоавтоматизованих мереж майбутнього з нульовим втручанням. NITRO AIOps підтримує постачальників комунікаційних послуг у використанні хмарних платформ, відкритих інтерфейсів управління та автоматизації, забезпечуючи хмарне виявлення активів, інвентаризацію та топологію, перевірку в реальному часі з випереджальним вирішенням проблем на основі AI/ML, аналітику та автоматизацію, оптимізуючи цифрові можливості гібридних мережевих середовищ.
  • Від 5G до 6G. NITRO Wireless поєднує перевірені платформи тестування продуктивності та сумісності, що використовуються в галузі для 3GPP та O-RAN, з хмарою, інтелектом та автоматизацією – в лабораторії, через хмару або як послугу. Демонстрації включатимуть XHaulAdvisor, єдиний у галузі фронтальний аналіз у режимі реального часу; Відкритий тест безпеки RAN; нове, більш компактне рішення для відповідності O-RAN та проведення досліджень та розробок; та тест позаземної мережі (NTN). Також буде представлено автоматизовану лабораторію VIAVI як послугу для відкритих RAN (VALOR).
  • Розвідка RAN. Хмарні програми для тестування та геолокації інтелектуального контролера RAN (RIC) забезпечують самонавчання, оптимізовані та ефективні бездротові мережі. Демонстрації включатимуть тест TeraVM RIC для перевірки платформи та навчання rApp/xApp, а також VIAVI Geolocation rApp/xApp для будь-якої платформи O-RAN RIC або платформи управління та оркестрації послуг (SMO).
  • Розумні, безпечні та автоматизовані польові рішення. Польові прилади VIAVI дозволяють технічним фахівцям та підрядникам здійснювати інтелектуальне, безпомилкове встановлення та обслуговування стільникових станцій — за допомогою автоматизованих процесів тестування, які допомагають усунути прогалини в навичках персоналу. Демонстрації включатимуть синхронізацію 5G, пошук перешкод, аналіз електромагнітного поля (EMP) та налаштування антени.

Як обраний партнер з тестування та вимірювання в мережевій екосистемі, що розширюється, VIAVI також проводитиме живі спільні демонстрації з лідерами технологій протягом усього заходу. Ці демонстрації охоплюватимуть такі сфери, як:

  • Нові архітектури та рішення для максимального збільшення продуктивності 5G і закладення основи для 5G Advanced і 6G
  • Підтвердження комерційної стійкості, зрілості та економічної ефективності Open RAN
  • RAN Intelligence та AIOps