Скоттсдейл, штат Арізона, 20 жовтня 2021 р. - Компанія Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що інструмент універсального осередку OneAdvisor-800™ можна оновити за допомогою програми емуляції O-DU для перевірки польове розгортання радіостанцій O-RAN. Оскільки постачальники послуг мобільного зв'язку будують свої мережі 5G для масштабування, OneAdvisor-800 тепер надає комплексні можливості для розгортання стільникових сайтів, включаючи перевірку та характеристику волокон, аналіз кабелю та антен, а також радіоперевірку O-RAN.

 

 

 

Постачальники послуг та виробники обладнання у всьому світі впроваджують відкриті мережі радіодоступу, щоб зменшити витрати на інфраструктуру та зменшити бар’єр для введення нових продуктів. Відповідно до цих переваг, O-RAN також дозволяє перевізникам ретельно перевіряти установку вежі на самому початку процесу, тим самим зменшуючи проблеми з установкою та прискорюючи розгортання. Будучи лідером у розробці специфікацій O-RAN, платформах перевірки бездротових лабораторій та рішенням для персоналу на місцях, VIAVI вирішила ці вимоги, розширивши інструмент веб-сайту OneAdvisor-800.

OneAdvisor-800 - це єдиний модульний інструмент, який, як доведено, допомагає технічним спеціалістам стільникового зв'язку перевіряти radio frequency (RF) та Common Public Radio Interface (CPRI), усуваючи необхідність у кількох незалежних інструментах. Додавання програми емуляції Open Distributed Unit (O-DU) додатково спрощує перевірку сайту та запобігає майбутнім рулонам вантажівок, дозволяючи функціональне тестування Open Radio Unit (O-RU) після установки, а не чекати, поки O-DU буде на місці. Робота техніка спрощується керованими робочими процесами, а менеджер вакансій програмує критерії перевірки постачальника послуг і автоматично завантажує результати в хмару StrataSync.

"Оскільки наші клієнти розгортають 5G у масштабному масштабі, OneAdvisor-800 допомагає їм скоротити час виходу на ринок та загальну вартість розгортання завдяки всебічному набору функцій та автоматизації тестових процесів", - сказав Кевін Олівер, віце-президент та генеральний директор, Конвергентні інструменти та Віртуальний тест, VIAVI. "Ми розробили OneAdvisor-800 з модульним дизайном як важливий засіб захисту від майбутнього, і впровадження радіоперевірки O-RAN є яскравою демонстрацією цієї обіцянки забезпечити підтримку протягом усього життєвого циклу мережі".

Тестовий пакет для специфікацій O-RAN

VIAVI пропонує найповнішу на ринку тестову платформу для валідації лабораторій, розгортання на місцях та забезпечення обслуговування мереж O-RAN. VIAVI пропонує комплексні рішення для перевірки правильної роботи всіх інтерфейсів-включаючи RF, O-DU, O-RU, сигналізації, транспортування, синхронізацію та синхронізацію-і обладнання працює відповідно до специфікацій навіть від навантаження та стресу, від лабораторії до поля . Маючи великий досвід у валідації мережевих продуктів для операторів та виробників у всьому світі, включаючи всіх виробників мережевого обладнання Tier-1, а також у партнерстві з найкращими постачальниками, VIAVI допомагає мережевим операторам забезпечити сумісність-головну проблему в середовищі O-RAN на основі постачальників.