Чандлер, штат Аризона, 21 червня 2023 р. – Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) оголосила, що Fibre Infrastructure and Network Services Inc. (FINSI), провідний постачальник інженерних і технологічних рішень для телекомунікаційних, енергетичних та інфраструктурних галузей на Філіппінах оголосила про вибір платформи VIAVI OneAdvisor 800 для багатофункціональних тестових програм. VIAVI представляла Ark One Solutions Inc.

Генеральний менеджер FINSI Марк Кервейлан підкреслив вирішальну роль оптоволокна та технологій 5G, оскільки компанія готується до роботи зі зведення веж та роботи з активним обладнанням. «Щоб прискорити перетворення Філіппін на повноцінну націю, вкрай важливо використовувати інноваційні, найсучасніші технології, які є простими та ефективними. Ми обрали VIAVI OneAdvisor 800, щоб допомогти створити, підтримувати та вдосконалювати інфраструктура оптоволоконної мережі та мережі радіодоступу для наших клієнтів», – сказав Кервейлан.

FINSI використовуватиме можливості перевірки оптичного роз’єму OneAdvisor 800, двонаправленого рефлектометра та вимірювання радіочастот. Інноваційні можливості, такі як OTDR Smart Test, Test Process Automation (TPA) і Smart Link Mapper, дозволяють технікам автоматизувати процедури тестування. Модулі кабелю й антени (CAA), радіоаналізу (RA) і транспортні модулі OneAdvisor 800 забезпечують розширені можливості тестування для сучасних і майбутніх технологій. Інвестуючи в ці платформи, FINSI отримає передові інструменти, необхідні для надання більш ефективних і цінних послуг своїм клієнтам.

«Наші клієнти обирають FINSI, тому що вони впевнені, що зможуть захистити свої інвестиції, покращити якість роботи та підвищити ефективність», — додав Кервейлан. «Ми досягли такої репутації, працюючи з провідними партнерами галузі, такими як VIAVI, і інвестуючи в їхні перевірені рішення для тестування сучасних і майбутніх технологій».

Завдяки досвіду FINSI у галузях телекомунікацій, енергетики та інфраструктури, а також розширеним можливостям VIAVI OneAdvisor 800, включаючи інтелектуальні програми та автоматизацію процесу тестування, дві компанії можуть зробити значні кроки на шляху реалізації мети прискорення перетворення Філіппін у повністю підключену, стійку , і розвинена нація.

«Ми раді підтримати FINSI, оскільки вони використовують можливості VIAVI OneAdvisor 800 для покращення своїх можливостей тестування мережі», — сказав Роберт Кабатан, директор і консультант з рішень Ark One. «З огляду на швидкий темп технологічного прогресу, інноваційне та нестандартне мислення справді потрібне, щоб допомогти підприємствам і філіппінцям процвітати в епоху цифрових технологій».

«VIAVI радий зіграти роль у створенні пов’язаної нації на Філіппінах», — сказав Раджеш Рао, віце-президент VIAVI у Азіатсько-Тихоокеанському регіоні та Японії. «Ми пишаємося нашими інноваціями, але, що більш важливо, ми забезпечуємо цифрове суспільство та трансформацію за допомогою провідних у галузі автоматизованих процесів тестування для багатьох технологій, включаючи оптоволокно, 5G тощо. Ми також пишаємося об’єднаною силою команд Ark One і VIAVI у співпраці з FINSI».

VIAVI OneAdvisor 800 — це перший тестовий інструмент, призначений для вирішення завдань сучасного мережевого технічного спеціаліста. Об’єднавши всі ключові можливості тестування в один портативний тестер і поєднавши його з простим у використанні процесом тестування та автоматизацією звітів, VIAVI оснастила постачальників послуг дротового та бездротового зв’язку, виробників обладнання, системних інтеграторів і підрядників для забезпечення швидкості роботи та вимоги до тестового покриття для будівництва та обслуговування телекомунікаційних мереж.