Скоттсдейл, штат Аризона, 7 червня 2022 року – VIAVI Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про доступність ApexNow, інтеграції додатків між VIAVI Observer Apex і ServiceNow IT Operations Management (ITOM) і Telecommunications Service Operations Management. ApexNow надає ІТ-командам негайний доступ до запатентованої VIAVI моделі оцінки End User Experience (EUE), що ще більше прискорює виявлення, аналіз і вирішення проблем для користувачів Observer і платформи ServiceNow®. Додаток Observer ApexNow сьогодні доступний у магазині ServiceNow.

Згідно з опитуванням State of the Network від VIAVI, команди NetOps і SecOps керують новою парадигмою роботи з будь-якого місця та підтримують сплеск уніфікованих комунікацій, при цьому враховуючи нестачу навичок. Додаток ApexNow дає можливість фахівцям з різними рівнями підготовки швидко ізолювати проблеми за мережею, сервером, доменом програми чи клієнта або за фізичним розташуванням. Оцінка VIAVI EUE підкріплюється процесом машинного навчання, який дає уявлення про основну причину погіршення, що дозволяє виконувати автоматизований процес усунення з використанням потужності платформи ServiceNow.

«Підприємства борються зі збільшенням складності мережі та загроз безпеці, стикаючись із дефіцитом робочої сили та кваліфікації. Вони повинні оснастити свою робочу силу інтуїтивно зрозумілими інструментами, які прискорять виявлення та вирішення проблем з будь-якого місця», – сказав Рохіт Батра, керівник відділу телекомунікацій, медіа та технологічний продукт ServiceNow. «Інтеграція VIAVI EUE Score у платформу ServiceNow є чудовим прикладом такої зручності та ефективності, що дозволяє нашим спільним клієнтам бути на випередження з проблемами ІТ та обслуговування».

«Протягом останнього року VIAVI та ServiceNow співпрацювали, щоб дозволити нашим клієнтам використовувати наші комбіновані технології та розширені можливості продукту таким чином, що змінює гру в повсякденних операціях», – сказав Кріс Лабак, віце-президент і генеральний менеджер, Рішення щодо продуктивності мережі та загроз, VIAVI. «Інтеграція з додатком ApexNow є одним із помітних результатів цього, що базується на значному партнерстві та зосереджується на запровадженні ефективних інновацій для наших клієнтів».