Скоттсдейл, штат Арізона, 21 вересня 2021 р.-компанія Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила, що платформа VIAVI Xgig 5P16 тепер підтримує роздвоєння аналізатора та багатокористувацьку функціональність, що дає можливість кільком користувачам та одночасним тестуванням на одній платформі. . Ці вдосконалення дозволяють одночасно аналізувати протокол для трафіку даних PCI Express® (PCIe) 5.0 на всіх рівнях стека, прискорюючи час виходу на ринок та контролюючи загальну вартість володіння (TCO) для розробки та виробництва продуктів нового покоління. Marvell, світовий лідер у галузі напівпровідникових рішень для інфраструктури даних, є першим впровадженим розширеної платформи Xgig PCIe5.

Можливість розміщення кількох користувачів на одній платформі, локально або віддалено, створює широкий спектр можливих конфігурацій тестування та дозволяє швидше налагоджувати та розробляти обладнання. Одночасне тестування кількох посилань PCIe 5.0 підвищує продуктивність кожного корпусу аналізатора для зниження показників ціни за тест/ціни за користувача, підвищуючи оперативну та економічну ефективність для покращення рентабельності інвестицій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Будучи піонером у виведенні на ринок перших в галузі контролерів твердотільних накопичувачів PCIe 5.0 із запуском сімейства контролерів Bravera ™ SC5 від Marvell, ми визнаємо виняткову цінність, яку надають роздвоєння та багатокористувацькі можливості платформи VIAVI Xgig 5P16,-сказав Вівек Ханзоде , Віце -президент з системної інженерії в Marvell. "Ця функція допомагає нам спростити наші процеси тестування та вивести продукти на ринок набагато швидше".

“VIAVI Xgig 5P16 забезпечує гнучкість та економію коштів, які потрібні нашим клієнтам, чого важко досягти за допомогою альтернативного однофункціонального лабораторного випробувального обладнання”,-сказав Том Фосетт, віце-президент та генеральний директор відділу лабораторії та виробництва VIAVI. "Що ще важливіше, ця платформа допомагає виробникам обладнання завершити тестування та швидше вивести продукцію на ринок, щоб прискорити шлях до доходу".

Нові можливості біфуркації та багатокористувацької підтримки підтримуються на платформах VIAVI Xgig 5P16 та Xgig 5P8, забезпечуючи більшу гнучкість у управлінні конфігурацією пристрою, розподілом та витратами на програмне забезпечення. Унікальна для VIAVI, багатофункціональна платформа Xgig об'єднує аналізатор, тренажер і функції глушіння на одному шасі. Ця конструкція дозволяє користувачам додатково оптимізувати обладнання, щоб найкращим чином задовольнити експлуатаційні та бюджетні вимоги.

  • Гнучкість - інженери та технічні працівники можуть виконувати аналізатор з функціями тренажера або завади на одному і тому ж обладнанні, тому обладнання не потрібно відключати та замінювати іншим пристроєм для виконання іншого тесту
  • Заощаджуйте час - платформа Xgig 5P16 надає всі необхідні інструменти для скорочення часу налагодження з будь -якого місця з доступом до мережі
  • Зниження витрат - Комбінована функціональність на одному шасі забезпечує гнучкість витрат, яку просто не можуть забезпечити однофункціональні пристрої. Наприклад, користувачі можуть сьогодні придбати тренажер/аналізатор Xgig та додати функціональні можливості перешкод, коли це буде потрібно.