Скоттсдейл, штат Аризона, 27 квітня 2022 року – компанія Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні оголосила про запуск набору універсальних радіовисотомірів ALT-9000 (RADALT). Оскільки виробники випускають RADALT з більш складними формами сигналів для вирішення проблем безпеки та безпеки в авіаційній промисловості, ALT-9000 додає оптоволоконну затримку до традиційного радіочастотного (RF) тестування, що дозволяє тестувати всі типи RADALTS, представлені сьогодні на ринку.

RADALT вимірює висоту літака над місцевістю, передаючи радіочастотний (RF) сигнал вниз на землю та отримуючи відбиття. Щоб запобігти потенційному підробці або заглушенню зворотного сигналу, сучасні RADALT використовують більш складні форми сигналів, і військові США перевели більшість своїх літаків на ці моделі. Крім того, оскільки мережі 5G починають використовувати частоти C-діапазону, старішим RADALT може бракувати необхідного захисту від перешкод. Ці тенденції вимагають оновлених технологій і процедур тестування для вирішення застарілих і нових типів RADALT, а також для швидкого повторного тестування для виявлення проблем, які можуть порушити польоти

VIAVI ALT-9000 — це портативний тестовий набір, який використовує волоконно-оптичну затримку, що дозволяє йому працювати з усіма типами радіовисотомірів. Він тестує всю систему RADALT, дозволяючи оператору ізолювати проблему з антеною, коаксіальним кабелем, замінним блоком (LRU) або індикатором, виключаючи непотрібну заміну або заміну компонентів системи. ALT-9000 виконує повні тести системи замкнутого циклу, відтворює умови в польоті та створює профілі для динамічного моделювання висоти. Комплексний, ефективний і зручний для користувача процес тестування дозволяє частіше тестувати польотні системи, знижуючи вартість невдач при зльоті.

«Після двох років глобальної пандемії авіаційна промисловість планує збільшити попит і повернутися до нормального режиму роботи», — сказав Гай Хілл, директор з авіоніки для випробувань VIAVI. «Експлуатанти літаків, виробники систем авіоніки та постачальники послуг з технічного обслуговування, ремонту та капітального ремонту повинні застосовувати найкращі методи для запобігання подальших збоїв, особливо з підвищеною увагою до безпеки, безпеки та ефективної роботи радіовисотомірів. ALT-9000 був розроблений для підтримки цих найкращі практики для всіх RADALT на ринку».

VIAVI пропонує широкий портфель рішень для тестування авіоніки, надаючи надійні рішення для досліджень і розробок, льотних ліній, заводських тестів і рішень для тестування авіоніки протягом понад 40 років. ALT-9000 приєднується до AVX-10K Flight Line Test Set, що дає змогу проводити комплексне тестування продуктивності критичних бортових систем за допомогою простого у використанні пристрою.

.