VIAVI оголошує про додавання підтримки Job Manager з додатком Mobile Tech для сімейства SmartPocket V2, нової лінійки портативних інструментів для тестування оптичних волокон.

Підвищений тиск, що забезпечує точність активації оптоволоконного каналу в перший раз, викликає потребу в автоматизованих процесах. Автоматизація цих процесів гарантує дотримання правильних процедур встановлення, а також те, що важлива інформація, як-от оптичні втрати та рівні потужності установки, фіксується та пов’язується з робочим замовленням або номером завдання, щоб гарантувати якісне встановлення та зупинити ранні збої, які приводять до повторюваних вантажів.

Job Manager і Mobile Tech App є частиною StrataSyncTM Test Process Automation Suite, рішення, яке дає змогу розгорнути процедури плану тестування для технічних спеціалістів, щоб спростити та автоматизувати тестування мережі. Тестуйте точно вдвічі менше часу, щоб підвищити продуктивність.

Основні моменти:

  • Пов’яжіть тести з конкретним робочим нарядом або номером роботи.
  • Послідовність окремих тестових завдань, згрупованих в одному завданні.
  • Створіть і перенесіть завдання на інструмент; перетягнути результати тесту назад до програми.
  • Більше немає пропущених або недійсних результатів тесту; запуск, тестування та автоматичне завантаження результатів.
  • Збагачує результати тестування деталями аудиту робочого процесу, даними геолокації та мітками часу.

Сімейство SmartPocket V2 — це ряд портативних оптичних вимірювачів потужності (широкосмуговий для загальних застосувань і селективний λ для PON/FTTH), джерел світла та оптичних тестових наборів для вимірювання рівнів оптичної потужності та втрат внесення як для одномодових, так і для багатомодових мереж. Підходить для виконання завдань зі створення та обслуговування мережі для додатків Enterprise/LAN, Metro (LAN/WAN), Access і FTTx (наприклад, Home/Antenna) зі стандартними параметрами та параметрами високого рівня потужності для використання в телекомунікаційних, CATV та військових додатках.