Унікальні інновації - це інтелектуальні волоконні мережі, що забезпечують інтенсивний попит на зв’язок

 

Скоттсдейл, штат Арізона, 7 червня 2021 р. - Viavi Solutions Inc. (VIAVI) (NASDAQ: VIAV) сьогодні представила безліч нових можливостей для удостоєних нагород сімейств рішень дистанційного тестування та моніторингу оптичних мереж (ONMS). Нові можливості забезпечують подальший мережевий інтелект у волоконних середовищах, які становлять основу високошвидкісних ядерних мереж, кільцевих мереж, а також програм доступу в пасивних оптичних мережах (PON), 5G та мережах дата-центрів.

Швидкість передачі даних в оптичній мережі розширює нові межі швидкості передачі завдяки довжині хвилі та щільності волокон завдяки щільному мультиплексуванню з діленням довжини хвилі (DWDM), кабелям із великим числом волокон та складним архітектурним процесором push-on і multi-fiber (MPO). Як ніколи важливо, що виробники мережевого обладнання (NEM) та оператори мережі додають віддалену мережеву розвідку, щоб забезпечити високу якість обслуговування (QoS), майже 100% безвідмовної роботи та безпеку. Для цього вони також повинні масштабувати розгортання волоконної мережі, прискорювати будівництво, збільшувати прибуток від послуг та керувати постійно зростаючим обсягом обслуговування. Автоматизований віддалений інтелект дозволяє масштабувати високі стандарти якості та швидкості без додавання відповідних витрат та навантаження.

VIAVI відповідає на дзвінок кількома новими рішеннями для дистанційного тестування та моніторингу, які використовують швидку реакцію та автоматизацію управління щільними, складними мережами:

  • Нова запатентована функція Flash Fiber Monitoring для програмного забезпечення ONMSi і SmartOTU, яка дозволяє операторам виявляти і локалізувати загасання спалаху, яке викликає коливання мережевої маршруту і умови пакетної мережевий помилки. Вперше в галузі, ця функція працює в 100-300 разів швидше, ніж традиційний моніторинг, з продуктивністю, яка дозволяє виявляти загасання спалаху за безпрецедентну одну десяту секунди. Зміна маршруту мережі - одна з найбільш поширених, але руйнівних і важких для діагностики проблем. До сих пір у операторів не було можливості виявляти або локалізувати події загасання спалаху, які є основною причиною мільйонів помилок зв'язку в усьому світі щороку.
  • Нові карти iOTDR Micro і Nano, які дозволяють NEM інтегрувати технологію оптичного рефлектометра в тимчасовій області (OTDR) в свої елементи за низькою ціною, з низьким енергоспоживанням і невеликими розмірами. Розширена бібліотека програмного забезпечення для карт надає операторам найширший в галузі спектр варіантів використання за допомогою інтегрованого в елементи рішення iOTDR, потенційно економлячи командам розробників NEM 2-3 роки розробки. Карти підтримують NEM і їх зусилля для операторів з неперевершеним спектром додатків, які включають визначення характеристик волокна, моніторинг волокна, виявлення вторгнень в систему безпеки, демаркацію несправностей, перевірку лінії з посиленням комбінаційного розсіювання та відстеження деградації волокна для профілактичного обслуговування.
  • Аналітика нових оптоволоконних мереж з використанням платформи NITRO BI Fiber Insight Platform для ONMSi автоматизує діагностику оптоволокна для попереджувального усунення ризиків і створення пріоритетного плану дій щодо підвищення продуктивності мережі. Тенденції використання оптоволокна і варіанти використання старіння дозволяють операторам бачити спрощену звітність по всій оптоволоконної мережі для перегляду процедур. Всі волокна можуть бути класифіковані по кабелю, клієнту, мережевого розташуванню аж до типу основної причини несправності - перетворюючи гори необроблених даних в корисну інформацію.

«Завдяки цим доповненням до лінійки ONMS інновації VIAVI продовжують лідирувати в галузі, допомагаючи клієнтам масштабувати будівництво і підтримувати продуктивність критично важливою оптоволоконної інфраструктури, щоб полегшити багаторічну робоче навантаження на мережевий персонал», - сказав Кевін Олівер, віце-президент і генеральний директор, Converged Instruments . і віртуальний тест, VIAVI. «Завдяки можливості попереджувального моніторингу оптоволокна за допомогою автоматизованих можливостей віддаленого тестування - постачальники послуг, NEMS і оператори гіпермасштабірованія можуть скоротити дорогі простої і диспетчеризацію ремонту, використовуючи запобіжну оцінку стану мережі, підвищуючи продуктивність, надійність і задоволеність клієнтів протягом усього життєвого циклу оптоволокна. . "

На додаток до системи віддаленого тестування волокна ONMSi, VIAVI пропонує найвищу в галузі технологію OTDR для створення точних трассіровок з високою роздільною здатністю для виявлення несправностей, вторгнень і деградації, яка підтримує міські мережі, оптичні мережі, доступ і всі оптоволоконні мережі. VIAVI пропонує два типи оптичних випробувальних головок, які працюють в тандемі з програмним забезпеченням ONMSi і NITRO, щоб дозволити клієнтам оптимізувати гнучкі можливості OTDR, займану стійкою і цінову категорію: OTU-8000 і OTU-5000. Система може використовуватися для побудови PON і надання послуг, постійного моніторингу, моніторингу інфраструктури і додатків мережевої безпеки.

Нові можливості ONMS ще більше розширюють найповніший портфель тестів оптоволокна в галузі, включаючи інновації PON / FTTX для моніторингу оптоволокна, будівництва / монтажу і перших на ринку інновацій.